Afvallen met Vitadis Het Slanker Leven Plan

Vele mensen hebben het al geprobeerd en zijn allemaal even positief. Vitadis werkt!

Vitadis is een relatief nieuwe manier om mee af te vallen. Het gaat even snel als een crashdieet, maar dan op een gezonde manier. Dus geen spierafbraak of jojo-effect waar je mee te maken kunt krijgen. Hoe werkt Vitadis Het Slanker Leven Plan precies?

Hoe werkt Vitadis

Vitadis is een heel uitgebreid programma. Je hebt een enorm assortiment aan producten waar je uit kunt kiezen. Maar je krijgt ook coaching. Dit kan zowel online als via een ontmoeting met een consulent.

Als je van start gaat met Vitadis kun je kiezen tussen drie verschillende opties. De eerste is de probeerbox, voor als je wilt kijken wat het dieet in houdt. De andere twee zijn startpakketten voor de duur van een week. Het meest populair is startpakket fase 1, omdat hier de beste resultaten mee worden bereikt.

De startpakketten zijn beide voor de duur van een week, waarbij je  tot 7 keer per dag mag eten. Hierdoor heb je geen last van lekkere trek of moeilijke momenten. ’s Avonds mag je gewoon je eigen eten klaarmaken, maar Vitadis levert bij het startpakket een receptenboek, waar je gezonde gerechten mee kunt maken. De service en kwaliteit van de startpakketten zorgen ervoor dat het programma goed vol te houden is.

Voordelen van Vitadis Slanker Leven Plan

 vitadis

Coaching

Tijdens het volgen van het dieet wordt je voortdurend gecoacht per email. Zo krijg je recepten die je helpen tijdens de verschillende fasen en kun je vragen stellen over producten. Ook kun je hier terecht als je een motivatiedip hebt. Deze coaching zit bij de prijs van het dieet inbegrepen

Dit dieet is helaas failliet gegaan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *