Vitadis

Het Beste Dieet

Afvallen en toch lekker eten? Het kan!

Hoe kom je van die overtollige kilo’s af? Een dieet volgen in combinatie met beweging kan goede resultaten opleveren. Maar welk dieet kies je? En hoe zorg je ervoor dat die moeizaam verloren kilo’s er niet binnen de kortste keren weer aanzitten? Er is nu een methode ontwikkeld die gezond en verantwoord afvallen mogelijk maakt. Je voelt je goed en je valt snel en makkelijk af met het Vitadis Slanker Leven-plan! Met Vitadis is afvallen geen straf. En na het volgen van Vitadis ben je slank én blijf je slank.

 

Wat is Vitadis slanker leven?

Vitadis slanker leven is een online afslankmethode waarmee je op een gezonde manier veel gewicht verliest. Na het volgen van Vitadis ben je slank, en blijf je slank. Veel mensen verliezen met Vitadis in de eerste week al rond de 5 kilo aan vet! Vitadis is gebaseerd op de nieuwste inzichten op het gebied van voeding. Daarnaast verenigt  deze slimme methode het beste van succesvolle afslankmethodes. Daarom heeft dit afslankplan nu al zoveel enthousiaste aanhangers. Vitadis heeftal  duizenden mensen geholpen hun streefgewicht te behalen én te behouden!

Hoe werkt Vitadis slanker leven?

Vitadis werkt zo goed omdat het bestaat uit 3 stappen:

 • Stap 1: Snel gewichtsverlies dankzij de juiste voeding
 • Stap 2: Monitoren van vooruitgang en het aanleren van gezonde gewoontes
 • Stap 3: Stabiliseren op streefgewicht.

Stap 1: gewicht verliezen

Tijdens de eerste fase van Vitadis verlies je het meeste gewicht. Dat komt omdat de voeding van Vitadis veel eiwitten bevat. Eiwitrijke voeding stilt het hongergevoel en is caloriearm. Zo kan het lichaam vetcellen gaan afbreken. Je verliest tijdens stap 1 gemiddeld 3 tot 6 kilo per week.

Stap 2: online coaching

vitadis app
De Vitadis App!

Je eigen coach ondersteunt je online met het Vitadis Slanker Leven- plan. Voor tips en adviezen ben je bij je coach aan het juiste adres. Zie je het even niet meer zitten? Je ervaren afvalcoach sleept je erdoorheen! Ook krijg je hulp van de speciale Vitadis app. Deze speciaal ontwikkelde app kun je gebruiken om je voortgang bij te houden en bevat ook alle gezonde recepten en ingredienten die je nodig hebt. Erg handig in de supermarkt en in de keuken.

Stap 3: Stabiliseer je gewicht

Je eetgewoontes zijn al veranderd door het Vitadis plan, nu is het zaak om gezond te blijven eten. Wat triggert je om teveel te eten? Dat soort momenten moet je voor zijn, en dat kan met je online coach. Adviezen en lekkere recepten slepen je door het veranderproces heen.

Waarom werken deze stappen zo goed?

Dit uitgekiende stappenplan is gebaseerd op beroemde  diëten die rijk aan proteïne zijn. Die basis, in combinatie met de het onderzoeken van je eetgewoontes samen met je online coach garanderen een perfect resultaat. Ben je eenmaal slank, dan blijf je dat ook met Vitadis.

Hoe begin ik met Vitadis Slanker Leven?

Als je Vitadis Slanker Leven wilt starten, kun je kiezen uit 3 verschillende startpakketten.  Zo heb je een probeerbox om te kijken wat Vitadis precies inhoudt en 2 verschillende startpakketten voor de duur van een week. Het meest populair is startpakket 1 vanwege het feit dat je er de beste resultaten mee bereikt.  Je mag met Vitadis 7 keer per dag eten, waarvan je alleen het avondeten zelf klaarmaakt. Hiervoor krijg je gezonde en lekkere recepten. Voor de overige maaltijden heb je de keuze uit meer dan 80 verschillende producten. Dit betekent dat Vitadis nooit saai wordt en altijd zorgt voor gevarieerd eten. Hieronder zie je een overzicht van alle verkrijgbare producten.

assortiment van Vitadis

Als Vitadis je wat lijkt, dan kun je nu voordelig beginnen. We bieden je een fikse korting op het hele plan.  Onderaan deze pagina vind je een link naar de site. Op de site kies je een startpakket naar keuze. Je ontvangt het Vitadis-pakket de volgende dag. Hier zit alle voeding in die je voor nodig hebt om een week het Slanker Leven Plan te volgen. Ook vindt je er alle informatie, na aanschaf is de rest direct te downloaden. Je coach neemt 3 dagen na inschrijving contact met je op.

Voordelen van Vitadis Slanker Leven

vitadis

Vragen over Vitadis Slanker Leven

 • Is het goed vol te houden?

Vitadis is heel makkelijk vol te houden. Je kunt kiezen uit veel verschillende voeding en je hoeft geen honger te lijden. De recepten zijn makkelijk klaar te maken en zijn erg lekker! Als je geen sportfan bent, kun je de sportschool laten voor wat die is.

 • Ik heb een gezin en wil wel graag gezamenlijk avondeten

Dit kan met Vitadis, je kunt ’s avonds gewoon eten met de rest van de familie. Wel is het verstandig om een recept uit het Vitadis receptenboek klaar te maken, hier door profiteert je gezin ook mee.

 • Dit klinkt allemaal erg goed maar de vraag is: Wat kost het?

Normaal kost Vitadis ongeveer 200 euro per week. Daarbij moet je bedenken dat je veel minder uitgeeft aan boodschappen. Maar we kunnen je nu een hoge korting aanbieden!

[button-green url=”http://www.paypro.nl/producten/De_Vitadis_snel_afslank_methode_fase1/14067/12764/bestedieetbutton1″ target=”_blank” position=”central”]Bestel nu Vitadis met 60% korting via deze link[/button-green]

Twijfel je nog?

Probeer dan eerst eens gratis deze Vitadis Turbo Light Recepten!

Ervaringen met Vitadis

Verschillende gebruikers hebben al ervaring met Vitadis. Lees hieronder hun ervaringen;

    

Uit een onderzoek onder de beste informatiesites op het gebied van voeding en gezondheid is Vitadis als 1 van de besten uit de bus gekomen.

We kunnen onze leden en bezoekers daarom tijdelijk laten profiteren van kortingen tot wel 60% op het VITADIS Slanker Leven plan! En omdat je ook bespaart op je wekelijkse boodschappen, kost Vitadis Slanker Leven je slechts 20 à 30 euro!

[button-green url=”http://www.paypro.nl/producten/De_Vitadis_snel_afslank_methode_fase1/14067/12764/bestedieetbutton2″ target=”_blank” position=”central”]Bestel Vitadis nu direct met 60% korting via deze link[/button-green]

 Ps. Bestaande klanten blijven automatisch gebruik maken van de korting, ook in de toekomst!

2 gedachten over “Het Beste Dieet”

 1. Een erg goed dieet met een erg goede begeleiding, ik kan het iedereen aanraden.
  Ik heb fase 1 2 weken gevolgd en ben ruim 7 kilo kwijtgeraakt.
  Het eten is ook gevarieerd.

  Groetjes Fanny

 2. Ik ben nu vier weken bezig met het slanker leven plan van Vitadis en het bevalt me erg goed! De recepten vind ik erg handig. Maar het meest fijn vind ik de ik email coaching. Soms heb je toch nog even een vraag over het een of ander en dan helpt het sturen van een emailtje zeker. Ik vind het de beste manier om af te vallen, en ik heb al heel wat manieren om gewicht te verliezen uitgeprobeerd!

Reacties zijn gesloten.