Gezond 10 kilo afvallen

Je zou graag 10 kilo lichter wegen dan je nu bent anders zou je hier niet terecht zijn gekomen. Maar wil je graag snel 10 kilo afvallen of wil je gezond 10 kilo afvallen? Als je snel 10 kilo afvalt verlies je waarschijnlijk veel vocht en weinig vet. Gevolg is dat je de verloren kilo’s snel weer terug zult hebben. Ook het volgen van een crashdieet, waarbij je niet leert wat een gezond eetpatroon is, zorgt ervoor dat je na het dieet weer je oude eetpatroon oppakt en de verloren kilo’s en soms nog wel meer weer terugkrijgt. Dat wil je natuurlijk niet. Het slimst is om op een gezonde manier 10 kilo te verliezen en dan niet alleen vocht maar voornamelijk vet.

Voordelen van gezond 10 kilo afvallen

Gezond 10 kilo afvallen heeft een aantal voordelen voor zowel het lichaam als de geest;

  • gezond 10 kilo afvallenJe zal minder snel te maken krijgen met het jojo-effect. Het gewicht dat je verliest blijft er ook af en komt niet snel meer terug
  • Je lichaam heeft zeer veel voordelen bij 10 kilo gewichtsverlies, zoals minder kans op gewrichtspijnen en hart- en vaatziekten. Stelregel hierbij is wel dat de 10 kilo dan minimaal 10% van je oorspronkelijk gewicht moet betreffen.
  • Als je gezond afvalt krijg je geen tekort aan bepaalde vitaminen en mineralen, doordat je alle verschillende voedingsmiddelen gewoon binnen blijft krijgen.
  • Je zult als je gezond afvalt, minder vel over hebben, dit komt omdat de huid zich beter aan kan passen aan het vetverlies dan als je te snel afvalt.
  • Je zult geen spierverlies hebben doordat je genoeg eiwitten binnen krijgt als je gezond afvalt. Je energieverbruik per dag zal dan ook niet veel afnemen.
  • Door gezond af te vallen neemt je zelfvertrouwen toe. Je lichaam verandert langzaam in jouw ideale figuur, terwijl je fit en energiek blijft. Bij een crashdieet zul je je futloos en moe voelen.

Hoe kun je gezond 10 kilo afvallen

Als je geen crashdieet mag volgen om 10 kilo af te vallen, wat is dan wel de juiste methode? Gelukkig zijn er allerlei ondersteunende programma’s ontwikkeld die je helpen succesvol en gezond af te vallen. Ze vertellen je niet alleen wat je mag eten, maar leren je ook welke voedingsstoffen erin zitten en bieden mentale steun als je een moeilijk moment hebt. Vitadis is zo’n ondersteunend programma. Vitadis zorgt voor een snel gewichtsverlies door gebruik te maken van koolhydraatarme recepten, meerdere eetmomenten per dag (dus geen honger) en online coaching.

Lees hier meer over Vitadis

Vitadis voeding en Vitadis recepten zijn evenwichtig samengesteld uit hoogwaardige eiwitten, gezonde en onverzadigde vetten en trage koolhydraten. Vitadis zorgt tevens voor alle soorten aminozuren voor een optimale gezondheid en snel gewichtsverlies. Dit voorkomt dat er na het dieet een jojo effect optreedt. Met Vitadis verlies je wekelijks tussen de 3 en 6 kilo aan overgewicht en dit gewicht komt niet meer terug. Ook niet als je even stopt met Vitadis.

VITADIS BESTE DIEET OM GEZOND 10 KILO AF TE VALLEN

Vitadis is door zowel diëtisten als voedingscoaches uitgeroepen tot het beste eiwit dieet van 2014 en 2015. De beste afslankmethode hielp ondertussen al meer dan 30.000 Nederlanders definitief van hun overgewicht af.

Het betreft een dieet van hoge kwaliteit, en een betaalbare prijs. Afvallen met Vitadis kost gemiddeld slechts 3,70 euro per dag. Daarnaast is het een zeer betrouwbaar dieet met een gemiddelde onafhankelijke klantbeoordeling van een 8.7.

vitadis klantenbeoordeling

Hiermee bewijst Vitadis Slanker Leven Plan dat het een zeer goede afslankmethode met stabiele resultaten is.

Wil jij graag Vitadis uitproberen en afvallen zonder jojo effect? Via deze site krijg je nu tijdelijk 60% korting je volledige bestelling. Deze korting behoud je ook in de toekomst. Is dat even mooi meegenomen!

 [ip-shortcode type=”button” url=”http://www.paypro.nl/producten/Het_VITADIS_Slanker_leven_plan_fase1/14067/12764/gezond10kiloafvallenbutton” style=”green” size=”verylarge” radius=”0″ color=”#ffffff” icon=”none” iconpos=”before” target=”self”]BESTEL VIA DEZE LINK EN KRIJG 60% KORTING[/ip-shortcode]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *