Het Vitadis Superfood Detox Startpakket

Nu Vitadis met superfoods begonnen is en het creëren van een gezonder lichaam en leven, mag een detox pakket natuurlijk niet ontbreken. Eén van de Vitadis Superfood Pakketten is dan ook het Detox Startpakket. Dit pakket is bedoeld om je lichaam te ontgiften en te zuiveren van schadelijke stoffen. Naast de positieve effecten van het ontgiften van het lichaam, kun je met dit pakket ook gewicht verliezen. Het pakket is echter in eerste instantie bedoeld om je lichaam te reinigen. Voel je je moe en futloos, is je huid niet stralend? Een detox kan voor jou de oplossing zijn!

Het Detox Startpakket

detox startpakketBen je de laatste tijd vaak moe en futloos, heb je last van cellulitis of een vale kleur op het gezicht?  Dan kan het zijn dat je lichaam vol zit met gifstoffen en een detox voor jou de oplossing is. Als de lever een tijd te druk is geweest met het afbreken van lichaamsvreemde stoffen, dan heeft ie andere belangrijke taken verwaarloosd. Dat zie je direct aan je huid en aan de hoeveelheid energie die je hebt. Een detox is dan ook een enorme oppepper voor de lever, deze krijgt door de detox rust en kan zich daarna weer op de belangrijkste taken richten, waardoor je meteen verbetering ziet en voelt.

Doordat je de detox met superfoods doet, krijg je ook nog eens grote hoeveelheden gezonde voedingsstoffen binnen.

Het detox startpakket biedt je genoeg superfoods voor 2 tot 4 weken en bevat de volgende 4 superfoods (spirulina, chlorella, kokosolie en MSM poeder). MSM poeder zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen. Door het Superfood Plan te volgen zul je je lichaam zuiveren, je lever rust geven en zul je je weer fit en gezond voelen.

Wat krijg je allemaal als je het Vitadis Superfood Detox Startpakket bestelt

Het Vitadis Superfood Detox Startpakket bevat de volgende onderdelen;

  • 4 superfoods (spirulina, chlorella, kokosolie en MSM poeder).
  • Het Superfood plan, Change & get started. In dit boek wordt het belang van superfoods behandeld, en hoe superfoods jou kunnen helpen een gezonder leven te leiden.
  • 50 Frisse Superfood smoothies. 50 smoothie recepten, maar dan ook met gebruik van superfoods als ingrediënten.
  • 50 Super- en Rawfood recepten. In dit boek staan 50 recepten voor elk moment van de dag waarbij gebruik gemaakt wordt van raw en superfoods.
  • Email coaching, waarbij je direct vragen stellen en snel antwoord krijgt.
  • Toegang tot de Superfood klantenwebshop.
  • Toegang tot de Superfood Plan Community.

[button-green url=”http://www.paypro.nl/producten/VITADIS_-_Superfood_Plan__startpakketten/18249/12764″ target=”_blank” position=”center”]BESTEL NU HET DETOX STARTPAKKET MET 50% KORTING[/button-green]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *