Het Vitadis Superfood Smoothie Startpakket

De Vitadis startpakketten zijn niet alleen om af te vallen, maar ook om gezonder te leren leven. Smoothies zijn momenteel een ware hype, ze leveren veel gezonde voedingsstoffen en zitten boordevol vitaminen en mineralen. Smoothies maak je door allerlei soorten fruit en groenten door elkaar te drinken. Als je hieraan ook nog eens superfoods toevoegt worden ze extra gezond. Daarom heeft Vitadis het Smoothie Startpakket in het leven geroepen. Met dit pakket leer je smoothies te maken met superfoods als ingrediënten. Zo maak je de meest gezonde smoothies.

smoothie startpakket

Het Smoothie Startpakket

Smoothies kun je op elk tijdstip van de dag drinken. Tijdens het ontbijt, de lunch, tussendoor of als avondeten. Smoothies zijn rijk aan eiwitten, vitaminen en mineralen en zorgen ervoor dat je minder trek hebt in slechte ongezonde tussendoortjes. Doordat smoothies eiwitten bevatten zijn ze goed om te drinken na het sporten, of als ontbijt. Je kunt met smoothies eindeloos variëren. Als je bijvoorbeeld ijsblokjes toevoegt aan je smoothie, zorgen ze voor een heerlijk afkoeling tijdens een warme dag. Als het winter is kun je ze juist verwarmen door er een beetje kokend water aan toe te voegen. Doordat je minder trek krijgt in snacks kunnen smoothies je ook nog eens helpen bij het afvallen. Door superfoods aan de smoothies toe te voegen worden deze extra gezond en zorgen ze voor een mooier en gezonder lichaam.

Het smoothie startpakket gaat je met behulp van superfoods helpen de lekkerste smoothies te leren maken. Het biedt je genoeg superfoods voor 3 tot 4 weken, door 5 verschillende superfoods te leveren. Dit zijn gojibessen, kokosolie, MSM poeder, spirulina en quinoa. Quinoa wordt ook wel inca rijst genoemden bevat veel meer gezonde voedingsstoffen dan gewone rijst. Door de korrels toe te voegen aan je drankjes krijg je al deze gezonde stoffen veel sneller en in een hogere concentratie binnen.

Door naast het maken van de smoothies het Superfood Plan te volgen zul je je lichaam zuiveren en je fit, gezond en energiek voelen. En daarnaast misschien nog wat extra gewicht verliezen.

Wat krijg je allemaal als je het Vitadis Superfood Smoothie Startpakket bestelt

Het Vitadis Superfood Smoothie Startpakket is een zeer compleet pakket en bevat;

  • 5 superfoods (spirulina, kokosolie, quinoa, gojibessen en MSM poeder).
  • Het Superfood plan, Change & get started. In dit boek wordt het belang van superfoods behandeld, en hoe superfoods jou kunnen helpen een gezonder leven te leiden.
  • 50 Frisse Superfood smoothies. Het boek 50 smoothie recepten, waarmee je leert smoothies te maken met superfoods als ingrediënten.
  • Email coaching, waarbij je vragen direct beantwoordt zullen worden.
  • Toegang tot de Superfood klantenwebshop.
  • Toegang tot de Superfood Plan Community.
  • 7 Extra smoothie recepten, om nog meer te kunnen variëren.

[button color=”red” size=”big” link=”http://www.paypro.nl/producten/VITADIS_-_Superfood_Plan__startpakketten/18249/12764″ target=”blank” ]Bestel nu het Smoothie Startpakket met 50% korting[/button]

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *