L-Carnitine de natuurlijke vettransporteur

Als je gaat afvallen met Vitadis bieden ze L-Carnitine capsules aan. Carnitine kun gebruiken om sneller af te vallen. Wat is L-Carnitine precies en hoe ondersteunt het het afvalproces in het lichaam?

Wat is L-Carnitine

L-Carnitine is een stof die is samengesteld uit aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Eiwitten zijn belangrijke stoffen in ons lichaam die als bouwstof functioneren, bijvoorbeeld voor het maken spieren en haren. Maar ook hormonen, enzymen en antistoffen zijn vormen van eiwitten. Aminozuren heb je dus hard nodig om dagelijks goed te kunnen functioneren. Er zijn 20 verschillende aminozuren, waarvan ons lichaam er 12 zelf kan maken uit andere aminozuren. De overige 8 zijn essentieel en moeten we uit onze voeding (rood vlees, kip, eieren, melk) halen. Door onze veranderende voeding komt een tekort aan L-Carinitine steeds vaker voor.

Wat is de functie van L-Carnitine

Carnitine speelt een belangrijke rol bij de spijsvertering. Carnitine zorgt voor een transport van vetzuren naar de mitochondrien, de plaats in de cel waar vet verbrand wordt. Heb je een tekort aan Carnitine dan wordt er minder vet getransporteerd dan mogelijk is. Neem je L-Carnitine tot je in de vorm van capsules dan wordt er meer vet getransporteerd voor verbranding en zul je tot 1% van je vetpercentage extra per week afvallen, dan je normaal gesproken tijdens een dieet verliest. Als je dus serieus wilt afvallen, is het verstandig L-Carnitine tot je te nemen.

Kun je afvallen met L-Carnitine

L-CarnitineL-Carnitine is een aanvulling op een dieet dat je volgt. Als je alleen L-Carnitine inneemt zul je waarschijnlijk niet veel afvallen. Door de capsules te nemen tijdens een dieet zoals Vitadis zul je sneller gewicht verliezen. Mensen die Vitadis volgden en dit aanvulden met Carnitine vielen 3 tot 6 kilo per week af.

Als je Vitadis Startpakket Fase 1 bestelt krijg je gratis capsules Carnitine voor een maand.

Naast dat je van Carnitine sneller afvalt, heeft het nog een paar voordelen;

  • Carnitine is een lichaamseigen stof en kan geen kwaad voor het lichaam
  • Heb je een teveel aan Carinitine tot je genomen, dan plas je het gewoon uit
  • Het zorgt voor een fit en energiek gevoel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *