Over Ons

Over deze website

Op dieet-info.nl komen allerlei crash diëten en diëten aan de orde. Hoe werken de diëten en welke resultaten kun je ermee bereiken. Wil je snel afvallen of juist wat langzamer? Zoek het dieet dat het best bij jou past en begin met afvallen. Ook zul je hier tips vinden over gezonde voeding of om bijvoorbeeld je stofwisseling op peil te houden.

Daarnaast heeft crashdieetinfo een nieuwsbrief. Mocht je op de hoogte willen blijven van wat ik schrijf, nieuwe diëten en andere leuke tips willen ontvangen om af te vallen en op gewicht te blijven, schrijf je dan in. Je ontvangt na inschrijving meteen een gratis eBook met daarin 7 paleo recepten. Tevens zul je vanaf het moment van inschrijving maximaal 1 maal per week een email van crashdieetinfo ontvangen. Afmelden is uiteraard altijd mogelijk. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief via het formulier hieronder door je naam en email adres in te voeren en op “aanmelden” te klikken. 

Schrijf je dus nu in!

   

Over Eveline

over onsIn het dagelijks leven ben ik naast moeder en partner, ook nog biologiedocente. Biologie heb ik dan ook gestudeerd en vind ik nog steeds heel interessant. Naast lesgeven vind ik het leuk om te schrijven. Dit doe ik graag in mijn vrije tijd. Onder andere voeding en gezondheid behoren tot de onderwerpen die ik leuk vind. Daarom heb ik besloten hierover een website te maken.  Naast het lesgeven en schrijven ben ik dol op winkelen met mijn moeder, tuinieren, sporten en lezen en houd ik nog een blog bij voor moderne vrouwen; De Moderne Huisvrouw, waar allerlei artikelen staan over alles dat te maken heeft met kinderen, opvoeding, huishouden, recepten, ziektes en nog veel meer. Ik hoop je hier vaak te zien. Laat gerust een reactie achter als je wilt!

Groetjes Eveline