Wat is Raw Food

Verse groenten
Veel verse groenten!

Veel mensen denken dat Raw Foodies eten zoals een konijntje, maar niets is minder waar.

Raw Food bestaat inderdaad uit rauwe plantaardige voeding zoals fruit, groenten, noten en zaden. Maar dat er zoveel heerlijke Raw Food recepten bestaan, dat verwachten de meeste mensen niet.

Wat is er mis met traditionele voeding

Onze traditionele voeding bestaat uit erg veel bewerkte producten zoals wit meel, transvetten, kleurstoffen, geurstoffen en conserveringsmiddelen. Kijk maar eens op de verpakking van bijvoorbeeld chips. Al deze stoffen leveren het lichaam niets extra, ze zijn echter wel verslavend en zorgen voor zeer veel afvalstoffen in het lichaam.

Verder eten we dagelijks vlees waarbij we waarschijnlijk veel hormonen, antibiotica en andere overbodige stoffen binnen krijgen.

Het lichaam moet deze afvalstoffen afbreken of opslaan, wat energie kost. Dit betekent een overbelasting voor bepaalde organen zoals de lever en zorgt op deze manier voor een moe en futloos lichaam.

Waarom zou je kiezen voor Raw Food

raw food
Eet heerlijke verse vruchten tijdens het Raw Food dieet!

Het eerste voordeel is dat je veel minder gifstoffen inneemt via je voeding, waardoor je lichaam veel minder tijd en energie kwijt is aan het elimineren van gifstoffen. Doordat je lichaam nu als het ware tijd over heeft, gaat het zichzelf regenereren en soms ook genezen. Je huid gaat er frisser uitzien en je zit lekkerder in je vel. Vaak ga je hierdoor ook afvallen.

Het lichaam gaat de opgeslagen afvalstoffen afbreken en uitstoten, ook wel ontgiften genoemd. Als je Raw Food op de juiste manier toepast, zal het proces van ontgiften en daarbij afslanken veel sneller gaan.

Als je Raw Food op de juiste manier integreert, dan kun je de afvalstoffen in je lichaam neutraliseren. Kijk hier verder hoe je Raw Food het beste kunt toepassen.

Moet je 100 procent rauw eten tijdens het Raw Food dieet

Nee absoluut niet. Integreer 80% van deze voeding en je zit ideaal. Maar alles wat je meer doet dan je nu doet, gaat een verschil maken. Bovendien zal je weg zijn van de heerlijke recepten.

Wil jij starten met Raw Food maar je weet niet goed hoe

Denk jij dat je lichaam aan een gezonde vakantie toe is? Wil jij wegbreken uit de vicieuze cirkel van suikers en kunstmatige toevoegingen? Wil jij er stralend uitzien? Wil jij er 10 jaar jonger uitzien en je ook zo voelen?

Dan kun je het best gebruik maken van een programma dat je daarbij alle hulp biedt. Zoals het krijgen van recepten en email ondersteuning waar nodig.  Door het programma te volgen kun je binnen drie maanden zelfstandig het Raw Food dieet toepassen.  Door de begeleiding van een persoonlijke coach wordt je stap voor stap begeleid naar een gezonde levensstijl.

Neem nu een kijkje en heb direct toegang tot gratis recepten!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *