2 KILO AFVALLEN PER WEEK MET HET SMOOTHIE AFSLANK PLAN

Wil jij een duidelijke verbetering in je leven doorvoeren door je overgewicht kwijt te raken en ben je benieuwd of het Smoothie Afslank Plan daar de beste methode voor is?

Ja?

Dan ga je de inhoud van dit artikel zeker niet willen missen..

De belofte van een slanker en gezond lichaam zal jou ongetwijfeld aanspreken. Helaas is overgewicht een steeds groter probleem aan het worden. Maar liefst 50% van de Nederlandse bevolking kampt met overgewicht.

Dat het grotendeel daar niet bepaald vrolijk van wordt is logisch als je in ogenschouw neemt dat overgewicht kan leiden tot gezondheidsrisico’s, je kan beperken in je levensgeluk, regelmatig tot minder energie leidt en je er vaak een stuk minder lekker door in je vel zit.

Het is dus heel begrijpelijk dat je hier een oplossing voor zoekt en je afvraagt of het Smoothie Afslank Plan van Jasper Alblas de oplossing is waarnaar je opzoek bent.

Gelukkig ga je daar nu gelijk achter komen!

“Ga ik inderdaad tot 2 kilo per week met het Smoothie Afslank Plan afvallen?”

Waarschijnlijk heb je al meerdere diëten en afslankmethodes geprobeerd die je niet hebben gebracht wat ze beloofd hebben. Het komt helaas veel voor dat diëten en afslankmethodes vanuit commerciële overwegingen beloftes doen die ze niet kunnen waarmaken.

Om er achter te komen of Jasper zijn beloftes realistisch zijn, hebben wij het internet afgestruind naar ervaringen met het Smoothie Afslank Plan. Die waren uitermate positief en gaven  al snel het vermoeden dat het Smoothie Afslank Plan waarmaakt wat het belooft.

Daar wilden wij het echter niet bij laten. Voordat we bereid waren over het Smoothie Afslank Plan te schrijven wilden we eerst 100% zeker zijn dat het afslank plan jou echt kan helpen om een stuk slanker en ook nog eens gezonder te worden.

Vandaar dat ik het Smoothie Afslank Plan zelf heb aangeschaft en eens zorgvuldig bestudeerd heb.

En om eerlijk te zijn, ik heb zonder te overdrijven de afgelopen 2 jaar niets gezien dat ook maar in de buurt komt van het Smoothie Afslank Plan.

Jasper heeft niet alleen volledig door hoe het technische proces van afvallen in elkaar steekt, maar hij weet het vooral ontzettend toegankelijk en makkelijk te presenteren zodat afvallen veel makkelijker wordt gemaakt dan je je kunt voorstellen.

Met alle wetenschappelijke onderzoeken is het inmiddels geen geheim meer hoe je overgewicht creëert en hoe je daar weer vanaf kunt komen. De uitdaging zit hem dan ook om deze kennis te verweven met een leuke, aangename, niet te extreme en makkelijke levens- en voedingsstijl die iedereen, dus ook jij en ik, kunnen toepassen.

Jasper slaagt daar met vlag en wimpel in!

De theorie klopt dus.. Het Smoothie Afslank Plan zit uitstekend in elkaar en de gedachten erachter zijn vaak wetenschappelijk onderbouwd.

Betekent dit echter automatisch dat je ook echt die 2 kilo per week gaat afvallen?

Helaas niet. Hoe goed ik het Smoothie Afslank Plan er ook uit vond zien, zonder het echt in de praktijk te testen kan het niet met 100% zekerheid gezegd worden. Om mijn zeer sterke vermoedens te bevestigen dat de beloftes waargemaakt worden heb ik op internet gezocht naar ervaringen van anderen met het Smoothie Afslank Plan.

 • “Mijn vetpercentage is in 5 dagen met 4% gedaald en mijn spiermassa op peil gehouden.”
  Brigitte Broekhof
 • “Na de eerste 4 dagen zag ik mijn buik platter worden. Een geweldig smoothie-plan.”
  Rianne Wildeveld
 • “Dit plan heeft ertoe geleid dat ik mijn overgewicht kwijt ben. Nu een gezonde BMI van 18.”
  John Evers

 

“Waarom werken 97% van de diëten niet, en het Smoothie Afslank Plan wel?”

Helaas is het in de praktijk nagenoeg onmogelijk om met 97% van de diëten en afslankmethodes blijvend gewichtsverlies te realiseren. Anders was je waarschijnlijk dit nu niet aan het lezen.

Hoe pijnlijk die constatering misschien ook is, gelukkig kun je het heft zelf in handen nemen nu er met het Smoothie Afslank Plan een oplossing is waarmee we wel blijvend gewichtsverlies kunnen realiseren.

Er zijn verschillende redenen waarom het Smoothie Afslank Plan wel werkt en tot blijvende resultaten leidt:

 • Het Smoothie Afslank Plan bestaat uit 3 programma’s;
 1. Met het kickstart programma verlies je tot wel 4 kilo is de eerste week.
  2. Met het breek-door-je-plateau programma laat je vetverbranding nadat je een tijdje stilgestaan hebt weer op volle toeren draaien.
  3. Met het onderhoud programma zorg je ervoor dat de kilo’s die eraf gaan er ook af blijven.
 • De programma’s in het Smoothie Afslank Plan helpen je de biochemie in je lichaam weer helemaal gezond te functioneren. Naast de afslank programma’s kan je het Smoothie Afslank Plan ook gebruiken als handig naslagwerk. Het plan bevat smoothie recepten voor elk moment. Recepten voor een ontbijt, lunch of diner maaltijden, snacks, toetjes, speciale kinderrecepten en nog veel meer. Het smoothie receptenboek geeft je zoveel lekkere recepten en ruimte om te variëren dat het niet afzien maar genieten is! De sleutel in blijvend gewichtsverlies zit hem erin dat je een dieet kunt volhouden. Met het Smoothie Afslank Plan zit dat meer dan goed.
 • Het is geen crash dieet waarbij je slechts tijdelijke een verandering teweegbrengt. De adviezen uit het Smoothie Afslank Plan kun je de rest van je leven blijven toepassen in tegenstelling tot de extreme diëten die je slechts tijdelijk kunt volgen. Doordat je de adviezen uit het smoothie receptenboek eindeloos kunt blijven volgen geef je jouw lichaam niet de kans om weer overgewicht te ontwikkelen. Bij crash diëten moet je vroeger of later stoppen, waardoor je uiteindelijk weer aankomt.
 • Het Smoothie Afslank Plan zorgt ervoor dat de insuline aanmaak zo laag mogelijk gehouden wordt. Insuline wordt door het lichaam aangemaakt om bloedsuikerspiegel stijgingen op te vangen. Op zich helemaal niks mis mee. Maar als je wilt afslanken is een lage insuline aanmaak erg handig omdat insuline aanmaak het vetverbrandingsproces sterk afremt. Het smoothie receptenboek is gebaseerd op een lage insuline aanmaak waardoor jouw lichaam veel sneller en harder in de vetverbrandingsmodus komt.

afslankreceptenbijbel

 

4 Smoothie Bonussen

Als je besluit om te starten met het Smoothie Afslank Plan dan ontvang je naast het basis smoothie receptenboek nog vier bonussen. Deze bonusboeken hebben de volgende titels:

 • Detox Smoothies
 • Anti -(vr)eetbui smoothies
 • Kindersmoothies
 • Het geheime afslank wapen

Alle programma’s zijn makkelijk te volgen, snel en handig klaar te maken en ze passen precies in je dagelijks leven. Zelfs als je een drukke of onregelmatige werktijden hebt.

1. Detox Smoothies

Dit boek bevat een aantal unieke detox smoothie recepten. Deze detox smoothies zorgen ervoor dat gifstoffen worden afgedragen en je lichaam wordt gezuiverd. Detox Smoothies helpen om de biochemie van je lichaam goed te laten functioneren.

2. Anti -(vr)eetbui smoothies

Ongegeneerd snaaien, snacken, (vr)eten? Veel mensen hebben er moeite mee om ‘een snoepje’ of ‘een handje chips’ te eten. Voor je het weet is de hele zak leeg en voel je jezelf schuldig over je gedrag. Deze bonus geeft je een methode om (vr)eetbuien en eetbuien te voorkomen en om de schade te beperken.

3. Kindersmoothies

Een receptenboek met smoothies speciaal voor kinderen. De basis voor een goede gezondheid wordt voor een groot deel bepaald tijdens de kindertijd. Als je kinderen op jonge leeftijd een aantal gezonde gewoontes meegeeft, dan is de kans groot dat ze deze richtlijnen ook tijdens de rest van hun leven volhouden. Met bijvoorbeeld een gezond smoothie ontbijt leer je kinderen het belang van een goede start.

4. Het geheime afslank wapen

De laatste bonus is Het geheime afslank wapen. Deze bonus is gebaseerd op de kennis die Jasper met zijn 7×7 afslankprogramma heeft opgedaan. Is afslanken je doel? Dan is deze bonus essentieel.

Krijg direct toegang tot het Smoothie Afslank Plan EN ontvang 4 gratis bonussen

 

“Hoe graag wil jij afvallen?”

Laten we eerlijk en realistisch zijn, overtollige kilo’s raak je nooit vanzelf kwijt. Als je geen actie onderneemt zal er ook niks gebeuren. De kans zit er zelfs dik in dat je extra gewicht aan zult komen als je op de huidige manier doorgaat.

Met het Smoothie Afslank Plan ga je dit echter kunnen omdraaien. Tot 8 kilo per maand afvallen is echt mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is het receptenboek in huis te halen en de heerlijke gerechten klaar te gaan maken.

Veel gemakkelijker dan dit zal het de komende 30 jaar waarschijnlijk niet worden om tot 8 kilo per maand af te vallen en de kilo’s er ook echt af te houden, tenzij je bereid bent om honderden euro’s per maand uit te geven aan peperdure diëten of dieetconsulten.

De exceptioneel lage vergoeding die Jasper vraagt voor al het werk en de kennis die hij in het Smoothie Afslank Plan heeft gestopt (minder dan € 30), vinden wij  bijzonder schappelijk en is bijna vrijgevig te noemen als je kijkt naar wat je er voor terug krijgt.

Ben jij toe aan een slankere versie van jezelf? Haal dan hier het Smoothie Afslank Plan tegen de maximale korting in huis!

Maximale korting Smoothie Afslank Plan

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *