Wie is Jasper Alblas

Jasper Alblas is de auteur van 2 succesvolle boeken. Het 7×7 Afslank Receptenboek en het Smoothie Afslank Plan. Beide boeken helpen mensen af te vallen op een koolhydraatarme wijze. Het eerste boek levert daartoe 45 recepten en achtergronden terwijl het tweede boek je helpt om nog sneller af te vallen met behulp van gezonde smoothies.

Wie is Jasper Alblas

jasper alblasJasper Alblas omschrijft zichzelf als een hele normale jongen. Zijn kennis over afvallen is echter heel groot. Al zijn artikelen op zijn website zijn van zeer hoog niveau en tonen aan dat  het hij onderzoek heeft gedaan naar de principes achter gezond afvallen. Vaak maakt hij gebruik van wetenschappelijke studies en zijn visie is daar dan ook grotendeels op gebaseerd. Vandaar dat zijn methodes ook zo goed werken.

Als je vragen hebt kun je hem heel gemakkelijk benaderen, via zijn website, facebook of zelfs telefonisch. Hij is een vriendelijke jongen die als je vragen hebt de materie nogmaals voor je uitlegt op een makkelijke manier. Hij is echt iemand die probeert mensen af te laten vallen tegen een minimale vergoeding. Want laten we eerlijk wezen; zijn boeken zijn goedkoper dan de  meeste dure dieten of gewichtsconsulenten.

Hoe is Jasper Alblas begonnen

Het ontwikkelen van een gezonde levensstijl is uit Jaspers eigen ambitie voort gekomen. Hij las vele boeken over voeding en gezondheid en ontwikkelde op deze wijze zijn eigen levensstijl. Jasper woonde verschillende seminars bij, bestudeerde hoe de verschillende voedingsstoffen door je lichaam worden opgenomen en welke processen er precies in je lichaam plaats vinden.

Jasper had een vriendin met overgewicht die volgens zijn levenstijl ging leven en binnen twee weken 4 kilo afviel. Dit gaf Jasper de bevestiging dat hij enkele belangrijke antwoorden over gezond leven en gewichtsverlies gevonden had. Daarna is Jasper zich gaan wijden aan het helpen van andere mensen om gezonder en slanker te worden.

Boeken van Jasper Alblas

Jaspers eerste boek;                                        Jaspers tweede boek;

jasper alblas 7x7 afslank receptenboek

smoothie-afslank-plan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *