Meloendag

Heb je last van wat overtollig gewicht of wil je er gewoon snel strak uitzien in bikini? Probeer dan eens een meloendag. Je moet natuurlijk wel van meloen houden anders is het niet vol te houden.

Tijdens een meloendag neem je ongeveer 1000 calorieën op. In totaal mag je hiervoor een gele honingmeloen, een netmeloen en een kleine watermeloen eten. Door het houden van een meloendag zul je ongeveer een halve kilo gewicht verliezen (zowel vocht als vet).

Hoe ziet de meloendag eruit

meloendag
Eet een gehele watermeloen tijdens de meloendag!

Ontbijt: Eet de helft van de honingmeloen op. Bewaar de andere helft voor later op de dag. Drink hierbij thee naar keuze.

Tussendoor: Eet de gehele watermeloen op, door deze in plakken te snijden en de pitten te verwijderen. Eet dit niet in 1 keer op, maar verdeel over de dag.

Lunch: Bij de lunch mag je een halve netmeloen eten. Geschild en ontpit.

Diner: Maak een salade van de overgebleven halve netmeloen en de halve honingmeloen. Voeg wat citroensap toe en  voeg eventueel 125 gram ander fruit toe. Dit mogen bijvoorbeeld aardbeien zijn, maar vind je appel lekkerder dan is dit ook prima.

Dranken: Drink in ieder geval 1 tot 3 liter mineraalwater op deze dag. Dit is nodig om de afvalstoffen af te voeren.

Veel succes met het proberen van de meloendag!

WIL JE MEER DAN EEN PAAR KILO VERLIEZEN IN KORTE TIJD ?

Als je graag meer wil afvallen, lukt dat niet door alleen een meloendag te volgen.  Je zult er een andere methode naast moeten volgen om blijvend meer gewicht te verliezen. Een goede methode is de Afslank Recepten Bijbel.

De Afslankrecepten Bijbel van Oscar Helm biedt meer dan 100 gezonde recepten om tot wel 8 kilo per maand aan gewicht te verliezen. Voordeel hiervan is dat je geen honger hoeft te leiden en dat de verloren kilo’s niet meer terugkomen. Ook is het dieet gevarieerd en kom je geen voedingsstoffen tekort. Hierdoor kun je snel en blijvend gewicht verliezen.

afslankreceptenbijbel

Ontdek hier hoe ook jij tot wel 8 kilo per maand kunt verliezen met de Afslankrecepten Bijbel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *