Het Paleo Dieet combineren met groene smoothies

Wist je dat je het paleo dieet heel goed kunt combineren met groene smoothies? Iedereen weet dat groene smoothies heel gezond zijn en ook weten veel mensen dat je meer dan 10 kilo af kunt vallen met het Paleo dieet. Maar dat je het Paleo dieet met groene smoothies kan combineren, dat is nieuw!

Zijn groene smoothies wel echt paleo

Ja dat zijn ze absoluut. De producten die je gebruikt om een smoothie te maken komen rechtstreeks uit de natuur zonder toegevoegde stoffen. Ze vormen daarmee de perfecte basis voor een groene smoothie, maar passen tegelijkertijd ook heel goed in het Paleo dieet. Het gebruik van onbewerkte producten is namelijk een belangrijk uitgangspunt van het Paleo dieet. Daarnaast zijn groene smoothies heel gezond, waardoor ze perfect passen in welk dieet dan ook.

Kun je smoothies de gehele dag drinken

Ja, dat kan eigenlijk wanneer je maar wilt. Je kunt je ontbijt ermee maken, maar je kunt ook tussendoor een groene smoothie nemen of nadat je hebt gesport. De smoothie die veel gezonde voedingsstoffen bevat, zal je helpen bij herstel na inspanning of ziekte of om energiek en fit de dag door te komen.

Voordelen van groene smoothies

Groene smoothies hebben meerdere voordelen voor de gezondheid en het lichaam;

  • Een verbeterde stoelgang, door de vezels worden de darmen extra geprikkeld
  • Een mooie frisse huid, door de vele vitaminen en mineralen
  • Minder acne, door de versnelde afvoer van afvalstoffen
  • Minder last van verkoudheidjes en griep
  • Een energiek gevoel
  • Minder hoofdpijn
  • Gewichtsverlies, doordat je minder vaak zult snacken
  • Een verbeterde, vaak lagere bloeddruk

Hoe maak je precies groene smoothies

Om smoothies te maken heb je een blender of een sapcentrifuge nodig. Basisingrediënten van smoothies zijn vaak appel, wortel en bleekselderij. Ook allerlei andere groene groentes worden in meer of mindere mate aan een mix toegevoegd. Sommige smoothies zijn extra fris door een  beetje citroen of limoen en andere smoothies zijn verwarmend door het gebruik van bijvoorbeeld gember. De mogelijkheden voor het maken van groene smoothies zijn eindeloos.

Weet je niet hoe je de juiste groene smoothies moet maken

Wil je groene smoothies met de beste eigenschappen gecombineerd maken? Dan is er nu het Gezonde Groene Smoothie receptenboek met daarin meer dan 70 recepten voor de lekkerste en meest gezonde smoothies. Het receptenboek geeft niet alleen recepten voor smoothies, maar besteedt ook aandacht aan seizoensgroenten en fruit, tips over hoe je moet beginnen en tips om geld te besparen op afvallen en diëten.

[ip-shortcode type=”button” url=”http://www.paypro.nl/producten/Gezonde_Groene_Smoothie_Recepten_en_Meer_Met_Gratis_DVD/16126/12764″ style=”green” size=”verylarge” radius=”20″ color=”#ffffff” icon=”none” iconpos=”before” target=”self”]Klik hier voor meer info over het Gezonde Groene Smoothie Receptenboek[/ip-shortcode]

Het boek krijg je nu tezamen met 21 Paleo recepten die ervoor zorgen dat je vetverbranding extra omhoog gaat, waardoor je sneller gewicht zult verliezen. Daarnaast krijg je the fat burning workout, bestaande uit 3 ebooks en een dvd, waarmee je nog sneller vet zult verbranden terwijl je thuis traint.

groene smoothies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *