Paleo Toetjes en snacks

Het Paleodieet is momenteel zeer populair en veel mensen vallen veel af met dit dieet. Tijdens het Paleodieet mag je veel eiwitten, maar niet zoveel koolhydraten ofwel suikers. Ik hoor je al denken, mag ik dan niets lekker meer als ik het Paleodieet volg of als ik de Paleo Lifestye aanneem. Want het Paleodieet is eigenlijk geen dieet, maar een levensstijl, die je voor langere tijd kunt volgen.

Gelukkig kun je toch blijven genieten van toetjes en andere tussendoortjes als je het Paleodieet volgt en afvallen tegelijk!

Toetjes en snacks volgens het Paleodieet

Als je aan snacks denkt of aan tussendoortjes, denk je vaak aan koek, snoep en chocolade. Maar deze tussendoortjes zitten boordevol suiker en vetten. Deze tussendoortjes leveren veel calorieën en zijn daarom niet handig om te eten als je wilt afvallen.

Zou je het niet fijn vinden om toch lekkere tussendoortjes te kunnen eten die geen negatieve gevolgen voor de gezondheid hebben, terwijl je het Paleodieet volgt en afvalt?

Paleo Toetjes en Snack Recepten

Om iedereen die het Paleodieet volgt tegemoet te komen heeft Mitchel van Duuren (de auteur van de Paleorevolutie) een receptenboek gemaakt met Paleo Proof toetjes en snacks. Hij en zijn vriendin Nathalia maakten dit boek Paleo Toetjes en Snack Recepten met daarin 32 verschillende recepten, allemaal kleurrijk geïllustreerd. Zo staan er recepten in voor koekjes, ijs, fudge en taart.

paleo toetjesVoorbeelden van paleo toetjes zijn;

  • Amandelcake
  • Fruit IJsjes
  • Blueberry Muffins
  • Ananas Mousse
  • Mandarijntaart
  • Amandel Boter balletjes
  • Paleo Appeltaart
  • Mango Pudding
  • Chocolate Chip Cookies

En nog veel meer!

[button-green url=”https://frstre.com/go/?a=9588-8f19e3&s=44977-5c63ee” target=”_BLANK” rel=”nofollow”>Paleo Toetjes” target=”_blank” position=””]Bestel het boek direct hier[/button-green]

Ervaringen met Paleo Toetjes en Snack Recepten

Ik ben zo blij dat ik het boek heb besteld – net voor het weekend!
En bedankt voor de snelle reactie. Ik kijk er naar uit om alle recepten te proberen. Op het eerste gezicht ziet het boek er verzorgd uit en ik heb al wat ideeën gezien voor toetjes waar ik zelf niet eerder aan gedacht heb.

Erg interessant en lekker!

Groetjes Ilse

 

Bepke van Vliet over de Paleo Toetjes

Hoi Nathalia, Bedankt, bedankt, thanks, thanks!!! voor deze heerlijke recepten!!!! Ik heb je e-book net gekocht en heb de snickerrepen gemaakt. Wat een succes!! Mijn jongens willen geen andere troeprepen meer.

Bedankt! Bepke V

Wil jij ook graag genieten van de lekkerste Paleo Toetjes?

[ip-shortcode type=”button” url=”https://frstre.com/go/?a=10778-079abb&s=44977-5c63ee” target=”_BLANK” rel=”nofollow”>Betaalpagina Paleo Toetjes” style=”default” size=”verylarge” radius=”0″ color=”#ffffff” icon=”none” iconpos=”before” target=”blank”]Bestel hier direct het boek![/ip-shortcode]

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *