Snel 10 kilo afvallen

Je vind jezelf te zwaar en wilt snel 10 kilo afvallen. Misschien heb je binnenkort een feest waar je er goed uit moet zien, een strandvakantie of ga je volgende week zwemmen. Wat de reden ook is, je wilt snel 10 kilo afvallen. Vind hier handige tips om zo snel mogelijk 10 kilo af te vallen.

In zeer korte tijd veel afvallen

snel 10 kilo afvallenDe mensen die in korte tijd zeer veel afvallen, verliezen met name vocht en geen vet. Dit kun je bijvoorbeeld bereiken door te ontgiften. Dit betekent dat je darmen zich zullen legen, waardoor je op de weegschaal lichter bent. In werkelijkheid heb je weinig vet verbrand en als je weer normaal gaat eten, kom je snel weer op je oude gewicht. Dit is waarschijnlijk niet het doel wat je voor ogen hebt als je 10 kilo wilt afvallen, tenzij je mee wil doen aan een sportwedstrijd waarbij je onder een bepaald gewicht moet blijven. Dan kun je snel gewicht verliezen door naar de sauna te gaan of te gaan slapen met een regenpak aan. Zo verlies je zoveel vocht dat je op de weegschaal in de juiste gewichtsklasse bent.

Op de juiste manier snel 10 kilo afvallen

Waarschijnlijk wil je snel 10 kilo afvallen en dit voor langere tijd zo houden. Het is dan van belang dat je vet verbrand en niet alleen vocht verliest. 10 kilo is in principe niet zo veel maar toch lukt het niet iedereen gewicht te verliezen.

Hoe komt dat? Doordat de mensen niet de juiste kennis hebben om vet te verbranden. Door het gebruik van maaltijdvervangers of shakes leer je niet wat “goede” en “slechte” voedingsmiddelen zijn en zullen ze na afloop van het dieet weer terugvallen in oude eetgewoontes. Gevolg is vaak dat ze weer terugkomen op het oude gewicht.

Wil jij definitief 10 kilo afvallen

Dan moet je een dieet volgen waarbij je 100% slagingskans hebt. Het dieet moet makkelijk te volgen zijn en snel gewichtsverlies opleveren, zodat je binnen een paar weken al minimaal 5 kilo lichter bent. Dan heb je snel resultaat en motivatie om langer door te gaan.

Klik hier voor het meest succesvolle dieet om snel 10 kilo mee af te vallen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *