Welk dieet volgt Victoria Beckham

Victoria Beckham is één van de meest slanke celebrities die ik ken. Ze was al beroemd door de Spice Girls en haar man David Beckham, maar nu heeft ze ook nog eens haar eigen kledinglijn, waarvan de modellen erg dun zijn. Victoria is ook zo dun als haar modellen, maar hoe doet ze dat eigenlijk?

Hoe blijft Victoria Beckham zo dun

dieet victoria beckhamEr doen verschillende verhalen de ronde over het dieet van Victoria Beckham. Zo zou ze overdag alleen bevroren aardbeien eten. Weinig calorieën van de aardbeien en door de kou zou het lichaam energie verbruiken om het voedsel te verwarmen. Hiervan zou je niet kunnen leven, zeker niet tijdens een zwangerschap (Victoria was toen zwanger van haar vierde kindje). Wat is wel een aannemelijke dagindeling?

Een ander dieetschema wat Victoria zou eten klinkt beter, maar is nog steeds erg streng.

Zo zou ze als ontbijt een appelsalade eten, gewoon 2 appels klein snijden. Voor de lunch zou ze kiezen voor gestoomde bloemkool en broccoliroosjes. En als diner gestoomde kabeljauw met worteltjes.

Van dit dieet val je snel af en blijf je ook dun. Maar is dit wel een geschikt dieet om voor een langere tijd te volgen?

Is dit een gezond dieet

Dit dieet is niet heel gezond om de volgende redenen;

  1. Er zijn te weinig calorieën en te weinig koolhydraten.
  2. Het dieet bevat te weinig B-vitamines.
  3. Er kan een tekort aan vetten ontstaan, door de keuze voor magere vis. Daaruit voortvloeiend dat je bepaalde vitaminen niet meer op kunt nemen. Vitamine A, D en E zijn alleen vetoplosbaar.
  4. Je kunt een tekort aan calcium krijgen, want er wordt geen zuivel gegeten.

Wel gezond afvallen?

Als je graag meer dan 3 kilo wil afvallen, lukt dat niet met zo’n streng dieet als dat van Victoria Beckham.  Je zult er een andere methode naast moeten volgen om blijvend meer gewicht te verliezen. Een goede methode is de Afslank Recepten Bijbel.

De Afslankrecepten Bijbel van Oscar Helm biedt meer dan 100 gezonde recepten om tot wel 8 kilo per maand aan gewicht te verliezen. Voordeel hiervan is dat je geen honger hoeft te leiden en dat de verloren kilo’s niet meer terugkomen. Ook is het dieet gevarieerd en kom je geen voedingsstoffen tekort. Hierdoor kun je snel en blijvend gewicht verliezen.

afslankreceptenbijbel

Ontdek hier hoe ook jij tot wel 8 kilo per maand kunt verliezen met de Afslankrecepten Bijbel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *