10 kilo blijvend afvallen

Heb je al vaker een afvalpoging ondernomen, maar bereik je je streefgewicht niet of heb je te maken het beroemde jojo-effect? Heb je eigenlijk al opgegeven dat ook jij succesvol kunt afvallen. Treur niet, uiteindelijk kan iedereen afvallen, je moet het alleen op de juiste manier doen. Hoe kun je wel 10 kilo blijvend afvallen en niet steeds weer terugkomen op je oude gewicht?

De basis van succesvol afvallen

10 kilo blijvend afvallenAfvallen lukt niet als je het niet echt zelf wilt, dus als anderen jou vertellen dat je te dik bent, maar je vind het zelf wel meevallen dan zal een afvalpoging niet slagen.

Wat ook belangrijk is het dieet of de afvalpoging volhouden. Snel opgeven zorgt ervoor dat je weer terugvalt in oude gewoontes en je het verloren gewicht weer terug zult krijgen. Bij afvallen hoort dus echt; de aanhouder wint.

Natuurlijk zijn er ook allerlei methodes die je het afvallen wel gemakkelijker maken. Eén van deze methodes is het Vitadis Slanker Leven Plan. Het Vitadis Slanker Leven Plan is een eiwitdieet, wat inhoudt dat de maaltijden veel eiwitten bevatten.

Voordelen hiervan zijn;

  • een langer verzadigend gevoel
  • je stofwisseling blijft op peil
  • je spieren zullen niet worden afgebroken
  • minder kans op het jojo-effect

Dit alles bij elkaar zorgt voor een snel vetverlies, wat kan oplopen tot wel 6 kilo per week.

Wil jij ook 10 kilo blijvend afvallen

Met Vitadis is het niet moeilijk om 10 kilo af te vallen en het gewicht er ook af te houden. Het assortiment bevat meer dan 80 verschillende producten, met verschillende smaken. Zo kun je kiezen uit repen, shakes, maar ook snacks en soepen behoren tot de mogelijkheden.

Extra fijn is dat je gewoon kunt avondeten, samen met je gezin. Zij hoeven zich dus niet voor jou aan te passen.

Vele anderen zijn je voorgegaan en succesvol afgevallen met Vitadis.

Ben je geïnteresseerd in Vitadis? Nu krijg je tijdelijk 60% korting op een startpakket, dus aarzel niet te lang en val ook 10 kilo blijvend af.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *