10 kilo kwijt voor de zomer met Het Mentale Dieetplan

Wil je nu echt eens stralen in je bikini op het strand? Of dat leuke jurkje aan op vakantie? Zou je ook graag 10 kilo kwijt voor de zomer raken?  Lees hier hoe ook jij succesvol 10 kilo of meer kan afvallen voor de zomer begint.

10 kilo kwijt voor de zomer

Er zijn vele die net als jij graag 10 kilo of meer willen afvallen voor de zomer en gelukkig zijn er ook heel veel mensen bij wie dit echt gelukt is. Het Mentale Dieetplan is bij uitstek geschikt om mensen snel en gezond af te laten vallen.

Het Mentale Dieetplan besteedt niet alleen aandacht aan welke voedingsmiddelen je wanneer mag eten, je mag namelijk alles eten wat je wilt, als je het maar in de juiste volgorde doet.


10 kilo kwijt voor de zomerHet Mentale Dieetplan besteedt ook aandacht aan waarom je eet, ofwel het mentale aspect.

  • Waarom heb je nog steeds overgewicht?
  • Waarom lukt het steeds maar niet af te vallen?
  • Hoe komt het dat je voortdurend te maken hebt met het jojo-effect?
  • Welke emoties spelen bij jou een rol tijdens het eten?
  • Op welke tijdstippen heb je last van eetbuien?
  • Wat veroorzaakt de eetbuien, ofwel wat is de trigger?

Deze mentale ondersteuning is het grootste verschil met allerlei andere diëten. Door antwoorden op dit soort vragen te krijgen, zul je leren waarom je nu WEL succesvol gaat afvallen en 10 kilo kunt afvallen voor de zomer.

Wil je kijken of Het Mentale Dieetplan echt bij je past? Dan kun je Het Mentale Dieetplan nu gratis uitproberen. Wat krijg je dan?

  • Een rapport met 7 simpele stappen om vet te verbranden
  • 50 Heerlijke dieetrecepten

Alternatief voor het Mentale Dieetplan

Een veel beter alternatief om snel af te vallen op een gezonde manier, die ook nog eens veel langer resultaat heeft is de Afslank Receptenbijbel. Met dit dieet verlies je snel gewicht, maar de verloren kilo’s blijven ook echt weg. Daarnaast heb je geen last van een constant honger gevoel en hoef je niet wekenlang volgens een patroon te leven, waarbij je 3 dagen niets mag en dan 4 dagen niet precies weet wat te doen.

De Afslankrecepten Bijbel van Oscar Helm biedt meer dan 100 gezonde recepten om tot wel 8 kilo per maand aan gewicht te verliezen. Voordeel hiervan is dat je geen honger hoeft te leiden en dat de verloren kilo’s niet meer terugkomen. Ook is het dieet gevarieerd en kom je geen voedingsstoffen tekort. Hierdoor kun je snel en blijvend gewicht verliezen.

afslankreceptenbijbel

Ontdek hier hoe ook jij tot wel 8 kilo per maand kunt verliezen met de Afslankrecepten Bijbel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *