70 Groene Smoothies Receptenboek

groene smoothies receptenboek
Receptenboek voor groene smoothies!

We weten al dat smoothies heel erg gezond zijn. Ze zijn goed voor je lichaam, de huid en de hoeveelheid energie die je hebt. Je zult minder vaak ziek zijn en minder last van verkoudjes hebben. Dit omdat smoothies boordevol vitaminen zitten.

Om in te spelen op de voordelen van groene smoothies is er nu een geheel vernieuwd receptenboek met meer dan 70 recepten voor smoothies verkrijgbaar.

Wat krijg je allemaal bij het groene smoothies receptenboek

Naast dat het boek vol met gezonde recepten staat krijg je nog allerlei handige tips erbij;

  • Zo krijg je tips om veilig en gezond te beginnen met groene smoothies
  • Tips voor de gevorderden onder ons
  • Speciale smoothies gebaseerd op seizoensgroenten en seizoensfruit
  • Je leert over de soorten groenten en fruit die je in smoothies kunt verwerken zodat je zelf ook allerlei gezonde variaties kunt samenstellen
  • Je krijgt tips en adviezen om allerlei ingrediënten door de smoothies te mengen
  • Als laatst leer je nog hoe je geld kunt besparen bij het maken van smoothies, het integreren van smoothies in andere diëten en het krijgen van een gezonder lichaam

Bestel het receptenboek met recepten voor groene smoothies hier direct!

Gratis bonus bij het 70 groene smoothies receptenboek

Vetverbrandingsmethode

Om sneller een gezonder lichaam krijg je 3 e-books bij dit receptenboek, met daarin oefeningen die je makkelijk thuis kunt doen. Hier is geen sportschool voor nodig.

Je hebt 3 niveaus; beginners, gevorderden en elite. Op deze manier kun je zeker 6 maanden vooruit en genieten van smoothies en tegelijkertijd vet verliezen. Je lichaam wordt niet alleen mooier maar ook strakker.

Bij de 3 e-books krijg je ook een videotraining, die alle oefeningen laat zien en extra uitleg geeft bij de trainingen. In een speciale ledenomgeving kun je ook vragen stellen, waardoor je eigenlijk een persoonlijke begeleiding krijgt tijdens deze vetverbrandingstrainingen.

Paleodieet Recepten

Naast het nuttigen van groene smoothies is het eten van andere gezonde gerechten van belang. Het boek met 21 paleodieet recepten bevat recepten die helpen een gezonde levensstijl langer vol te houden. Ze bevatten veel eiwitten en weinig vet, waardoor je lichaam nog sneller strakker zal worden. De gerechten zijn simpel en lekker en goed in te passen in je bestaande eetpatroon!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *