Slank het nieuwe jaar in met Slank door de Feestdagen

feestdagen
Hoe voorkom je dat je aankomt tijdens de kerst of feestdagen?

Wil jij graag op gewicht blijven tijdens de feestdagen of zelfs afvallen? Dat doel is nu binnen handbereik, want met het boek Slank door de Feestdagen kom je geen grammetje aan, en beter zelfs je verliest alleen maar gewicht.

Hoe werkt Slank door de Feestdagen

Met het boek Slank door de Feestdagen leer je een nieuwe levensstijl kennen. Het boek bevat 49 gezonde dagmenu´s, waardoor je bijna 2 maanden lang gezond kunt leven. Hierna kun je gewoon weer opnieuw beginnen. Door de dagmenu´s te volgen zul je zeker afvallen, maar eet je toch lekker en gezond.

Daarnaast krijg je tips om het afvallen vol te houden en om gemotiveerd te blijven. Verder krijg je gezonde recepten voor tijdens de feestdagen zelf.

Heb je meer behoefte aan ondersteuning, dan krijg je tezamen met dit boek toegang tot de speciale facebook community.

Als je nu begint start je het nieuwe jaar direct slanker!

Ervaringen van anderen met Slank door de Feestdagen

Ik heb dit eboek onlangs bij de cursus ‘slank 2014 in’ ontvangen en het geeft net dat steuntje in de rug omtrent het volgen van een goed voedingsschema waardoor je inderdaad afvalt. Niet minder maar beter eten!  Maaike de Leer

Het eboek is een echt handvat om slanker aan 2014 te beginnen en met een goed gevoel de feestdagen door te komen. Dat Gerdien je ook nog voorziet in emailcoaching is natuurlijk super!  Erika Vrede

Hoe kom je Slank door de Feestdagen?

Het kan een uitdaging zijn om slank te blijven tijdens de feestdagen, omdat er vaak veel verleidelijk voedsel beschikbaar is. Hier zijn enkele tips om je te helpen slank te blijven en toch van de feestdagen te genieten:

 1. Bewust eten:

  • Geniet bewust van elke hap. Kauw langzaam en neem de tijd om van de smaken te genieten. Hierdoor voel je je sneller verzadigd en eet je minder.
 2. Portiecontrole:

  • Houd je porties in de gaten. Kies kleinere porties van je favoriete gerechten en voorkom overeten.
 3. Hydratatie:

  • Drink voldoende water. Soms wordt honger verward met dorst. Door voldoende water te drinken, kun je de drang om te veel te eten verminderen.
 4. Gezonde bijdragen:

  • Als je naar een feestje gaat, breng dan zelf een gezond gerecht mee. Op die manier weet je zeker dat er ten minste één gezonde optie beschikbaar is.
 5. Balans in maaltijden:

  • Probeer een balans te vinden tussen eiwitten, groenten en complexe koolhydraten in je maaltijden. Dit helpt je je vol te voelen en de behoefte aan ongezonde snacks te verminderen.
 6. Vermijd overmatig alcoholgebruik:

  • Alcoholische dranken bevatten vaak veel calorieën. Beperk je alcoholinname en kies bij voorkeur voor lichtere opties.
 7. Gezonde alternatieven:

  • Zoek naar gezonde alternatieven voor traditionele feestelijke gerechten. Er zijn vaak recepten beschikbaar die minder calorieën en vet bevatten, maar nog steeds heerlijk zijn.
 8. Blijf actief:

  • Houd je lichaam in beweging. Plan wat lichte lichaamsbeweging in, zelfs als het maar een korte wandeling is. Het helpt bij de spijsvertering en verbrandt wat extra calorieën.
 9. Luister naar je lichaam:

  • Leer luisteren naar je lichaam en stop met eten als je je verzadigd voelt. Forceer jezelf niet om alles op je bord op te eten als je geen honger meer hebt.
 10. Plan vooruit:

  • Als je weet dat er veel verleidingen zijn tijdens een feest, plan dan vooruit. Eet bijvoorbeeld een gezonde maaltijd voordat je naar een feest gaat, zodat je minder snel geneigd bent om te veel te eten.
 11. Geniet zonder schuldgevoel:

  • Het is belangrijk om te genieten van de feestdagen zonder je schuldig te voelen. Als je een keer wat meer eet dan normaal, pak dan gewoon je gezonde eetgewoonten weer op.

2 gedachten over “Slank het nieuwe jaar in met Slank door de Feestdagen”

 1. Bernard Price

  Het is erg interessant om over je eten te lezen. Omdat ik heel goed op mijn gezondheid let. Omdat gezond eten voor ons erg belangrijk is.

 2. Bernard Price

  Het is erg interessant om over je eten te lezen. Omdat ik heel goed op mijn gezondheid let. Omdat gezond eten voor ons erg belangrijk is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *