Afvallen met 101 Paleo Recepten Kookpakket

101 paleo recepten pakket

Ben je al bezig met het paleodieet en ben je op zoek naar meer recepten die volledig paleo proof zijn? Dan kan het 101 Paleo Recepten kookpakket jou daarbij helpen.

Samengesteld door dezelfde maker als de Paleo Revolutie, is dit pakket zeer handig en compleet om je te helpen genieten van de lekkerste paleo proof gerechten, terwijl je ook nog eens afvalt.

Door iedere dag Paleo recepten te eten zul je al je overtollige kilo’s verliezen en werken aan een energieker en fitter lichaam. Daarbij neemt de vetverbranding enorm toe. Hierdoor raak je hardnekkig vet op vervelende plekken, zoals de buik en bovenbenen kwijt.

Ben je benieuwd wat je krijgt als je het 101 Paleo Recepten Kookpakket bestelt? Lees dan hier verder!

101 Paleo Recepten Kookpakket

Dit is vrijwel het meest complete paleo pakket wat je momenteel kunt krijgen. Je krijgt niet alleen recepten voor ontbijt, lunch en diner, maar ook allerlei recepten voor dressings, sauzen en desserts.

De 9 e-books zijn allemaal receptenboeken die volgens een vaste structuur zijn opgebouwd. Wat ik zelf fijn vind is dat elk gerecht met een foto geïllustreerd is, een ingrediëntenlijst bevat en een duidelijke werkwijze om de gerechten te maken. De boeken zien er netjes verzorgd uit.

Zoals eerder gezegd een van de meest complete paleo pakketten die op de markt verkrijgbaar is.

101 paleo recepten

 Wat krijg je allemaal?

Wat krijg je allemaal als je het 101 paleo recepten kookpakket aanschaft?

  • 101 Paleo Recepten; 101 recepten bedoeld voor ontbijt, lunch, diner en dessert.
  • Paleo Chocolade recepten; wie had dat gedacht? Toch chocolade eten tijdens het Paleodieet. Het is mogelijk!
  • 20 Paleo dressings en sauzen recepten.
  • 30 Paleo smoothie recepten.
  • 30 Paleo snacks, de lekkerste paleo tussendoortjes, bruikbaar voor alle momenten op de dag!
  • De maaltijdplanner en boodschappenlijst; handige ondersteuning voor 3 weken, die je helpt recepten te maken uit de ebooks. Compleet met boodschappenlijstjes per maaltijd. Handig voor in de supermarkt!

Na online bestelling van het kookpakket krijg je beschikking over het materiaal en kun je direct beginnen met het koken van de Paleo gerechten. 101 Paleo Recepten is hierbij een uitstekende praktische aanvulling op het boek de Paleo Revolutie, dat de theorie van het Paleodieet uitlegt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *