Afvallen met chilipeper capsules

chilipeperChilipeper wordt vaak als voedingssupplement gebruikt omdat het de vetstofwisseling en gewichtsverlies zou ondersteunen. Eerder werd al bewezen dat pittig gekruid eten kan helpen bij het afvallen. Chilipepers zijn pittig en zouden dus ook helpen bij het afvallen. Maar klopt dit ook echt? Kun je afvallen met chilipeper?

Waarom zou chilipeper helpen bij afvallen

Het bestanddeel capsaicine dat zorgt voor de scherpe smaak zou ook helpen bij het verbranden van overtollig vet. Het zorgt ervoor dat het metabolisme versnelt en het energieverbruik toeneemt. Door de hitte die vrijkomt als je de chilipeper eet, wordt je uithoudingsvermogen vergroot en je vetafbraak verhoogt. Bijkomend voordeel is dat je eetlust minder wordt. Andere voordelen van chilipeper zijn dat het goed is voor het hart en de bloeddruk.

Hoe kun je chilipeper binnen krijgen

chilipeper capsulesMoet je echt heet gaan eten om chilipeper binnen te krijgen? Gelukkig niet, er zijn chilipeper capsules op de markt gekomen die precies hetzelfde effect hebben als echte chilipepers. Elke dag 2 capsules zou hetzelfde effect hebben als het eten van echte chilipepers.

Afvallen met chilipeper

Uit onderzoek is gebleken dat men door het slikken van chilipeper capsules het energieverbruik toenam met zo’n 100 tot 200 calorieën per dag. Dit klinkt niet veel maar als je het over een maand uitsmeert verbrandt je dus 3000 tot 6000 extra calorieën. 7000 calorieën is een kilo, dus je hebt iets meer dan een maand nodig om een kilo vet te verbranden.

WIL JIJ GRAAG EEN PAAR KILO AFVALLEN OP EEN GEZONDE MANIER?

Dan is er nu een gezonde methode om eens te proberen. De Afslankrecepten Bijbel van Oscar Helm biedt meer dan 100 gezonde recepten om tot wel 8 kilo per maand aan gewicht te verliezen. Voordeel hiervan is dat je geen honger hoeft te leiden en dat de verloren kilo’s niet meer terugkomen. Ook is het dieet gevarieerd en kom je geen voedingsstoffen tekort. Hierdoor kun je snel en blijvend gewicht verliezen.

afslankreceptenbijbelresultaten

Ontdek hier hoe ook jij tot wel 8 kilo per maand kunt verliezen met de Afslankrecepten Bijbel!

5 gedachten over “Afvallen met chilipeper capsules”

  1. Ik wil graag weten of er in de chilipeper capsule’s L-carnitine zit?
    En of de capsules niet gevaarlijk zijn, want op internet lees je info
    dat je er hartkloppingen van kunt krijgen, doordat er veel caffeine inzit.

  2. E.J.M. van Oijen - de Bruin

    Waarom verkoopt Kruidvat geen chilipeper en chroom tabletten van ideaal gewicht niet meer?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *