Afvallen Na Zwangerschap

afvallen na zwangerschap
Afvallen na de zwangerschap!

Als er een ding is wat alle moeders met elkaar gemeen hebben, dan is het wel de gewichtstoename die zij allemaal tijdens de zwangerschap ondervinden en die na de geboorte aanhoudt.

Afvallen na Zwangerschap

Een vrouw komt tijdens de zwangerschap ongeveer 17 kilo aan. Hierboven op komt nog eens dat de buikspieren verzwakken als gevolg van het uitrekken, waardoor het buikje er hangend uit zal zien. Veel moeders slagen er nooit in om weer in hun oude kleren te passen, maar als je geen borstvoeding geeft, dan is er geen reden waarom je je pre-baby figuur niet terug kunt krijgen door een beetje hard werk en wat diëten. Vaak is het zo dat de mensen die zeggen dat ze na de geboorte “alles geprobeerd hebben om af te vallen” een van de volgende dingen gedaan hebben.

 • Ze zijn een slecht dieet gaan volgen waardoor ze zich constant moe en hongerig voelden
 • Ze namen dieetpillen die allen zonder een fatsoenlijk dieet en sportregime faalden
 • Ze werden lid van een commerciële sportschool en kregen door gezinsverplichtingen het niet voor elkaar om regelmatig te gaan sporten
 • Ze kochten thuis fitness apparatuur maar gebruikte het niet vaak of intensief genoeg
 • Ze werden lid van aerobics klassen en fitness clubs
 • Ze probeerden rare diëten die ze moe en ziek maakten
 • Ze deden nutteloze, eindeloze buikspieroefeningen

Als jij je hierin terug ziet, weet dan dat je er niet alleen voor staat. De echte reden waarom zo veel vrouwen falen om na de geboorte af te vallen is omdat geen een van de bovenstaande methodes of “diëten” of sportroutines enkel op zichzelf zullen helpen. Gewichtsverlies vereist een compleet systeem dat rekening houdt met voedings-, dieet-, lichaamsbewegings- en lifestyle-factoren.

Als moeder heb je weinig tijd voor jezelf, je kunt daarom niet 2 uur in de sportschool en een uurtje in de sauna rondbrengen zoals je dat misschien gewend bent. Je kinderen komen als eerste en hebben jouw aandacht nodig. Wat is dan de beste manier om slank en fit te worden?

Afvallen na zwangerschap met Snelle Intensieve Trainingen

Gelukkig is de beste manier om af te vallen het snel en intensief trainen. Zachte, trage oefeningen zoals wandelen, joggen of langzaam fietsen zijn niet zo efficiënt als het op veterbanden aankomt als intensieve trainingen. Volg deze hoofdregels:

 • Sport minstens 3 keer per week intensief, idealiter vaker
 • Sport minstens 45 minuten, idealiter 60 minuten
 • Doe oefeningen voor heel het lichaam, zoals squats, lunges en push ups
 • Gebruik gewichtstrainingsmethoden zoals schouderdrukken, curls en deadlifts
 • Doe aan intensieve interval training met kleine sprints gevolgd door hersteloefeningen

Verstandige Eetgewoontes

De andere factoren die je zullen helpen met afvallen is om er zeker van te zijn dat je een dieet volgt waarbij gewichtsverlies wordt aangemoedigd. Het zou kunnen dat zijn dat je nog steeds denkt dat vet het probleem is, maar dat is het niet. Het echte probleem is suiker en verwerkte koolhydraten, verwerkt voedsel en junk food. Volg de volgende dieetregels:

 • Sla het ontbijt nooit over
 • Stop met het eten van brood, cakejes en koekjes – geen excuses
 • Eet tijdens het ontbijt meer eieren
 • Eet meer eiwitten bij de lunch en bij het avondeten – kip, kalkoen, vis en mager vlees
 • Geen junk food, snoep, suiker, frisdrank, chocolade of fastfood.
 • Eet enkel groenten en fruit met een laag GI gehalte
 • Drink water om je dorst te lessen
 • Drink koffie voordat je gaat sporten

Start Zo Snel Mogelijk Met Sporten

Sporten is essentieel en zou zo snel mogelijk na de geboorte gedaan moeten worden. De buikspieren zullen alleen met sporten sterker gemaakt kunnen worden. Tevens helpen de extra spieren met het verhogen van je metabolisme en het verbranden van vet. Het helpt je lichaam tevens ook met het voorbereiden voor toekomstige zwangerschappen.

Als je je mama-buikje wilt verliezen, volg dan onze simpele regels betreft het verliezen van buikvet. Alleen met een gezond dieet en met regelmatige oefeningen zal je je middensectie onder controle kunnen krijgen. Zet die spieren aan het werk en verbrand dat vet door verstandig te eten en te sporten i.p.v. zalfjes te gebruiken.

De enige manier om snel het gewicht te verliezen en het er ook af te houden is door het gebruik te maken van een bewezen routine. Het kopen van dure cardio-apparatuur en dieetpillen zal je niet helpen, maar het volgen van een voedings- en sportprogramma zal je goede resultaten geven. Het leren om zo veel mogelijk gezonde dingen tegelijk te doen zal je helpen om fit te worden. Als je eenmaal geleerd hebt om goed en intensief thuis te sporten, dan bevindt je je in een veel sterkere positie om fit te worden en om af te vallen.

Het is zeker mogelijk om snel baby vet te verliezen! 

WIL JE GRAAG BABY VET VERLIEZEN IN KORTE TIJD?

Als je graag meer dan 3 kilo baby vet verliezen, dan is de Afslank Recepten Bijbel een goede methode.

De Afslankrecepten Bijbel van Oscar Helm biedt meer dan 100 gezonde recepten om tot wel 8 kilo per maand aan gewicht te verliezen. Voordeel hiervan is dat je geen honger hoeft te leiden en dat de verloren kilo’s niet meer terugkomen. Ook is het dieet gevarieerd en kom je geen voedingsstoffen tekort. Hierdoor kun je snel en blijvend gewicht verliezen.

afslankreceptenbijbel

Ontdek hier hoe ook jij tot wel 8 kilo per maand kunt verliezen met de Afslankrecepten Bijbel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *