Hoe kun je afvallen door thuis te trainen

Als je graag wilt afvallen is je voeding vaak de belangrijkste factor om aan te passen. Wil je echter sneller afvallen dan alleen je dieet aan te passen, dan is het verstandig meer te gaan bewegen. Kleine aanpassingen kun je meteen toepassen en helpen al een klein beetje, denk hierbij aan de trap kiezen in plaats van de lift of iets vaker de fiets dan de auto nemen. Echt trainen geeft echter veel meer resultaat.

Door thuis te trainen kun je je gewichtsverlies versnellen in het comfort van je eigen  omgeving, je hoeft de deur niet uit als het regent en je hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de sportschool. Wat voor type oefeningen kun je gemakkelijk thuis doen met snel resultaat?

Oefeningen om effectief thuis mee te trainen

 1. squat thuis doen
  Een squat kun je gemakkelijk thuis doen!

  De eerste oefening die erg effectief is wordt ook wel de squat genoemd. Deze oefening is goed voor de billen met name de bovenbenen. Je billen zullen strakker en iets ronder worden, en de benen dunner maar wel gespierder. De squat doe je door goed door de knieen te zakken met de billen naar achter. Je bovenlichaam houdt je rechtop. Vervolgens ga je van staan naar zitten en weer terug. Je kunt hier allerlei variaties in aanbrengen, zoals snel naar beneden en langzaam omhoog of juist andersom. Ook kun je beide bewegingen in 3 stappen doen. Variatie zorgt voor een beter resultaat.

 2. Gebruik een step of de eerste trede van de stap. Ga hier afwisselend met het ene been en dan het andere been tegen aanspringen. Dit gaat op een bepaald moment steeds sneller, maar doet je hartslag enorm versnellen. Kijk wel uit tijdens deze oefening, want een val is zo gemaakt. Doe deze oefening alleen als je gevorderd bent.
 3. Een plank maken van je lichaam. Deze oefening is ideaal voor de buik, maar ook voor een sterke rug. Je spant je gehele lichaam aan en houdt dit bijvoorbeeld 30 seconden vast. Dit herhaal je vervolgens drie keer. Het lijkt op opdrukken alleen houdt je je lichaam in de lucht vast. Je kont mag je niet overdreven omhoog duwen, maar je mag ook geen holle rug krijgen. Je spieren aanspannen is de enige oplossing.
 4. De achterkant van je bovenarmen. Dit is belangrijk omdat je anders van die zwaaiende kussentjes krijgt als je je hand opsteekt naar iemand of in de zomer op een terrasje. Ga voor deze oefening op bijvoorbeeld je salontafel zitten met je kont van de rand en steun op de armen. Laat nu je lichaam naar beneden zakken en druk deze alleen met behulp van je armen weer omhoog. Dit is een behoorlijk zware oefening voor de triceps, maar resultaat zal het je zeker opleveren.
 5. thuis touwtje springenAls laatst moet je zorgen dat je je hartslag flink omhoog brengt, hoe simpeler te doen dan gebruik te maken van een springtouw. Doe hier een kwartier lang of langer oefeningen mee en je hebt een volwaardige cardio-oefening te pakken. Zoek op internet naar allerlei variaties en welke jij leuk vind.

Professioneel thuis trainen?

Vind je het eigenlijk maar niks om zelf wat te rommelen met oefeningen, maar wil je wel graag in het comfort van je eigen huis trainen?

Het Thuis Trainen Programma biedt je meer dan 30 professionele Nederlandse trainingen, gegeven door de beste trainers.

Het Thuis Trainen Programma heeft de volgende voordelen;

[checklist]

   • Altijd trainen wanneer jij wilt
   • Alle video’s altijd online te bekijken
   • Het bevat trainingsschema’s
   • Je kunt je voortgang bijhouden met handige statistieken
   • Een sms service, waardoor je nooit een training hoeft te missen
   • Coaching van Arno Sneller (helemaal gratis)

[/checklist]

Wil jij ook graag succesvol en snel afvallen door thuis te trainen?

Maak dan gebruik van het beste Thuis Trainen Programma dat er is en begin direct met afvallen.

Profiteer dan nu van de tijdelijke speciale actie (verloopt helaas zeer binnenkort) die het Thuis Trainen Programma voor onze lezers in het leven heeft geroepen door op de onderstaande knop of hier te klikken.

[button color=”blue” size=”medium” link=”http://www.paypro.nl/producten/Thuis_Trainen_Programma/13061/12764″ target=”blank” ]Ontdek het Thuis Trainen Programma (Tijdelijke Speciale Actie..)[/button]

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *