Kun je met appelazijn afvallen

De afgelopen jaren zijn er veel diëten ontwikkeld die voor een snel gewichtsverlies zorgen. Het appelazijn dieet zorgt echter voor een geleidelijk gewichtsverlies. Het zou makkelijk zijn als je snel veel kilo’s kunt afvallen, zonder dat het gewicht weer terugkomt. Helaas blijkt dat het jojo-effect vaak om de hoek om kunt kijken. Je weegt weer net zoveel als voor het afvallen of zelfs meer. Met appelazijn verklein je de kans hierop aanzienlijk en kun je toch gewicht verliezen. Appelazijn is een natuurlijk product en stimuleert de vetverbranding, wat je helpt om sneller af te vallen.

Appelazijn kun je op veel manieren toepassen en is makkelijk in gebruik. Met appelazijn afvallen is daarnaast erg gezond  en je hoeft eigenlijk niet op andere dingen te letten tijdens het dieet.

Hoe werkt appelazijn

Appelazijn houdt de pH-waarde van bloed in balans. Dit is erg belangrijk want enzymen en andere moleculen hebben een pH waarbij ze optimaal werken. In ons lichaam is dat een pH van 7.35. Een zeer kleine afwijking hiervan kan al desastreuze gevolgen hebben voor het lichaam. Het lichaam is dus eigenlijk de gehele dag bezig deze pH in balans te houden. Appelazijn helpt het lichaam hierbij een handje en zorgt voor een zo goed mogelijke pH in het lichaam. Het wordt daarom gezien als een goed reinigend middel voor het lichaam.

Daarnaast houdt appelazijn de honger tegen.  Appelazijn activeert namelijk de spijsvertering en zorgt dat je minder trek hebt in tussendoortjes.

Als laatst gaat het lichaam sneller vet verbranden door appelazijn.

Als je dus met appelazijn aan de slag gaat kun je snel afvallen, zonder teveel op je voeding te letten.  Als je er dan ook nog wat meer bij gaat bewegen, zul je nog sneller afvallen.

Voordelen met appelazijn afvallen

 • Je behaalt binnen een maand zichtbaar resultaat
 • Appelazijn vermindert het hongergevoel
 • Je bepaalt zelf hoe je de appelazijn inneemt
 • Appelazijn is verkrijgbaar in flessen, capsules, poeder en in tabletvorm
 • Appelazijn is gezond voor je lichaam, zie hieronder de andere gezondheidsvoordelen
 • Appelazijn is rijk aan enzymen, mineralen en vitamines
 • Appelazijn verbetert de spijsvertering

Hoe gebruik je appelazijn

met appelazijn afvallenAppelazijn kun je namen als een sapje. Voeg daartoe 2 theelepels appelazijn  aan een glas water toe en herhaal dit drie keer per dag.  Het maakt daarbij niet uit of je koud of warm water gebruikt. In het begin zal het niet heel lekker smaken, maar de smaak went snel.  Kun je toch niet wennen aan de smaak van de appelazijn, dan kun je dit ook nog nemen in de vorm van appelazijncapsules.

Je kunt appelazijn ook gebruiken als dressing bij een salade. Je hoeft daarbij niet zoveel water te drinken, als je daar moeite mee hebt. Bij koude gerechten smaakt de appelazijn het best.

Neem gedurende de dag de appelazijn voor de maaltijd. Probeer alleen te voorkomen dat je de appelazijn op je nuchtere maag  drinkt.  Daarnaast kan het zuur uit de appelazijn het glazuur van je tanden aantasten, net zoals andere citrusvruchten. Je mag daarom na het nemen van appelazijn een half uur lang je tanden niet poetsen .

Drink nooit meer dan 3 glazen water per dag met daarin 1 of 2 eetlepels appelazijn.  Neem je teveel appelazijn op een dag, dan kun je te maken krijgen met ongewenste bijwerkingen zoals, misselijkheid en diarree.

Waar koop je appelazijn

Appelazijn kun je makkelijk verkrijgen. In supermarkten, maar ook in gezondheids- en natuurwinkels. Zelfs op internet kun je appelazijn bestellen. Bij biologische of natuurwinkels kun je het best terecht voor advies over de juiste soort appelazijn.

Andere gezondheidsvoordelen van appelazijn

Appelazijn biedt vele voordelen, echter worden deze wel pas na drie tot vier weken zichtbaar.

 • Voorkomen van griep- en verkoudheidsverschijnselen
 • Voorkomen van maagaandoeningen
 • Verminderen van niersteentjes en werkt urine afdrijvend
 • Het ontgiften je lichaam van zware metalen en andere giffen
 • Ontspannen van de maag, waardoor de hoeveelheid maagzuur zal verminderen
 • Verminderen van astma
 • Verminderen van allergieën
 • Verlagen van het bloedsuikerniveau
 • Het vermindert de kans migraine
 • Verminderen van ontstekingen en reumatische verschijnselen
 • Je huid zal er beter uitzien en minder last hebben van acne en andere huidoneffenheden

Nadelen van met appelazijn afvallen

Aan het gebruik van appelazijn zitten nauwelijks nadelen. Je zou last kunnen krijgen van je maag als je het niet voldoende met water drinkt. Het zou ook nog kunnen dat de smaak je niet bevalt, in dat geval kun je kiezen voor appelazijncapsules.

Hoeveel kan ik met appelazijn afvallen

Uit onderzoek is gebleken dat je binnen 3 maanden tussen de 1 en 3 kilo kunt afvallen. Appelazijn heeft dan wel veel gezondheidsvoordelen, heel veel val je er niet mee af.

WIL JE MEER DAN EEN PAAR KILO VERLIEZEN IN KORTE TIJD 

De Afslankrecepten Bijbel van Oscar Helm biedt meer dan 100 gezonde recepten om tot wel 8 kilo per maand aan gewicht te verliezen. Voordeel hiervan is dat je geen honger hoeft te leiden en dat de verloren kilo’s niet meer terugkomen. Ook is het dieet gevarieerd en kom je geen voedingsstoffen tekort. Hierdoor kun je snel en blijvend gewicht verliezen.

afslankreceptenbijbel

Ontdek hier hoe ook jij tot wel 8 kilo per maand kunt verliezen met de Afslankrecepten Bijbel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *