Sonja Bakker Dieet

Sonja Bakker
Sonja Bakkers laatste boek!

Een tijdje geleden werd het Sonja Bakker dieet ineens immens populair en nog steeds hoor je van haar. Is het dan niet perse om het afvallen, gaat het om trouwen of een reisje met Rik Felderhof. Nog steeds kun je gewicht verliezen als je haar programma volgt.  Hoe werkt het Sonja Bakker dieet precies en hoe verlies je er gewicht mee?

Hoe werkt het Sonja Bakker dieet

Sonja Bakker heeft een cursus tot gewichtsconsulente gevolgd en hiermee haar eigen methode ontwikkeld. Deze methode kwam in het eerste boek tot stand door een programma van 8 weken met daarin dagprogramma’s met wat te eten en wanneer. Leuke hieraan is dat er onderscheid wordt gemaakt tussen man en vrouw. Dat zie je niet vaak bij andere diëten. Er wordt gezorgd dat je elke week vis, vlees en genoeg voedingsstoffen binnen krijgt. Door het strikt volgen van de weekmenu’s vliegen de kilo’s eraf en je hoeft er niet extra voor te bewegen.

Als er voedingsmiddelen tussen staan die je niet lekker vind, worden er alternatieven geboden. Er worden tips gegeven voor als je erge honger hebt. Al met al een duidelijk dieet wat makkelijk te volgen is.

Boeken van Sonja Bakker

Het eerste boek heette Bereik je ideale gewicht! en is een boekje met makkelijke recepten en een goed vol te houden dieet.

Al snel volgde Bereik en behoud je ideale gewicht!, wat dezelfde opbouw kent als het eerste boek, nu ook makkelijk toepasbaar voor het gezin. Het boek geeft ook extra informatie over het voorkomen van het jojo-effect en daarom hoe je het gewenste gewicht ook kunt behouden.

Alle boekjes van Sonja Bakker doe volgde kennen dezelfde opbouw en hebben nog steeds gemakkelijke recepten en bieden afwisseling, waardoor het een gemakkelijke methode is om snel je gewenste gewicht te bereiken.

Bestel nu het nieuwe boek van Sonja Bakker: Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin!

Kritiek op Sonja Bakker

Er is wel eens wat kritiek geweest op de methode van Sonja Bakker. Zo zou het te weinig calorieën bevatten en eigenlijk een crash dieet zijn. Het klopt dat je ongeveer 1200 calorieën binnen krijgt, maar er wordt wel rekening gehouden met de verschillende voedingsstoffen. Hierdoor zal ondervoeding niet snel optreden.

Ook wordt er gezegd dat ze niet alleen puur en zonder kunstmatige stoffen werkt. Zo wordt er weleens gezegd dat men gebruik mag maken van tomatensoep uit blik of het eten van Liga als tussendoortje. Mensen die daar niet van houden knappen ervan af. Mensen met kinderen vinden het misschien juist handig, omdat de benodigdheden gewoon in de supermarkt liggen.

Afvallen met Sonja Bakker

Je kunt zeker snel gewicht verliezen met Sonja Bakker. De meeste mensen die het dieet hebben gevolgd hebben positieve resultaten en zijn blij dat het hen gelukt is het streefgewicht te bereiken. Dankzij de opvolgende boeken kunnen zij het gewicht behouden en een nieuwe gezondere leefwijze aannemen.

Het is zeker het proberen waard!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *