Super Simpel Paleo koken met maar 5 ingrediënten

Wil je graag afvallen en minderen met suikers? Dan is de Paleo Lifestyle hier helemaal geschikt voor.

Toch zijn mensen een beetje huiverig voor de Paleo Lifestyle omdat ze denken dat het ingewikkeld is. Hoe eet ik nou lekker zonder suiker? Wat blijft er nog over? Wat mag ik nog wel eten? Hoe maak ik toch lekkere gerechten klaar?

Ook speelt men met de gedachte dat er wel ingewikkelde ingrediënten nodig zullen zijn om koolhydraatarm door het leven te gaan. Dat je naar speciale winkels moet om de boodschappen te doen.

Nu is er een oplossing!

Super Simpel Paleo met maar 5 ingrediënten

Mitchel van Duuren die de Paleorevolutie ontwikkelde en helemaal leeft volgens de Paleo Lifestyle kreeg vaak vragen van mensen over hoe ze nu precies moeten Paleo koken. Vragen of het ingewikkeld is en wel vol te houden en of het niet moeilijk is en ga zo maar door.

Hij ontwikkelde daarom het boek Super Simpel Paleo, waar je maar 5 ingrediënten per gerecht nodig hebt.

Het boek geeft meer dan 130 pagina’s aan simpele en heerlijke gerechten, waarmee je van de gezondheidsvoordelen van de Paleo Lifestyle kunt genieten.

Veel voorkomende gezondheidsvoordelen zijn;

 • Gewichtsverlies
 • Meer Energie
 • Betere sportprestaties en herstel
 • Mooiere, zachtere huid
 • Sterker immuunsysteem (niet meer ziek)
 • Soepelere gewrichten

Wat krijg je allemaal bij het boek Super Simpel Paleo

Om te beginnen krijg je 21 ontbijtrecepten, 21 lunchrecepten en 21 dinerrecepten. Voorbeelden daarvan zie je hieronder;

super simpel paleo

Daarnaast krijg je nog het boek Super Simpele Toetjes en Snacks met daarin gerechten als;

 • Gebakken banaan
 • Aardbei ijsbonbons
 • Paleo brownies
 • Chia pudding met wilde perzik
 • Fudgy chocoladetaart

Ervaring met Super Simpel Paleo

Marleen:

“Na mijn jarenlange strijd met mijn gewicht(aankomen, afvallen, aankomen) en allerlei lichamelijke klachten(slechte spijsvertering en dus stoelgang, geen energie) heb ik het roer omgegooid en ben ik met behulp van Paleo in een jaar tijd 30 kilo afgevallen.

Paleo heeft mij bergen energie, een mooi slank lijf en mijn leven teruggegeven. Fijne bijkomstigheid: ik ben enorm van koken gaan houden en probeer iedereen in mijn omgeving te ‘besmetten’ met mijn Paleo virus door het posten van recepten op mijn Facebook pagina.”

Wim:

Ik ben cold turkey begonnen. Gestopt met alle suikers, alle pakjes en zakjes de deur uit gedaan en me gaan verdiepen in alle biologische en onbewerkte producten waar ik nog nooit van gehoord had.

Ik heb zeker 2 maanden last gehad van ontwenningsverschijnselen. Slap, duizelig, lage bloedsuikerspiegel, hoofdpijn, slecht
slapen, maar gelukkig heb ik doorgezet.

Paleo is mijn redding geweest. Na die vreselijke 2 maanden zijn al mijn klachten verdwenen. 40 kilo afgevallen, eindelijk weer lekker kunnen bewegen, goed slapen, geen migraine en weer vrolijk in het leven staan. Ik voel me super happy!

[ip-shortcode type=”button” url=”https://frstre.com/go/?a=9634-34b61f&s=44977-5c63ee” target=”_BLANK” rel=”nofollow”>Super Simpel Paleo” style=”green” size=”verylarge” radius=”0″ color=”#ffffff” icon=”none” iconpos=”before” target=”self”]Klik Hier Om Te Beginnen Met Super Simpele Paleo Recepten te Bereiden[/ip-shortcode]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *