Top 15 beste fruitsoorten als je snel wilt afvallen deel 1

beste fruitsoorten

Fruit is niet alleen een geweldige bron van vitaminen, voedingsstoffen en vezels voor ons, ze zijn eigenlijk een grote bron van voedsel voor mensen die gewicht willen verliezen. Dit komt omdat vruchten natuurlijke suikers bevatten, ze weinig calorieën bevatten, maar ondanks dat toch veel volume hebben. Vruchten hebben het vermogen te zorgen dat je geen last hebt van een hongergevoel tijdens het afvallen. Vind hier de top 15 beste fruitsoorten waar je snel mee afvalt op een gezonde manier.

Top 15 beste fruitsoorten

  1. Avocado’s

Avocado’s zijn rijk aan gezonde vetten. Ze hebben een hoog gehalte aan enkelvoudig onverzadigde oliezuren en water. Deze ‘goede vetten’ in avocado’s verhogen het metabolisme en verhogen de productie van testosteron, een hormoon dat helpt bij gewichtsverlies.

  1. Appels

Een appel per dag houdt niet alleen de dokter weg, ze geven je vetstofwisseling een boost. Appels zitten vol met oplosbare vezels, pectine genaamd. Deze zorgen voor een vol gevoel en houd je eetlust onder controle. Pectine heeft ook de mogelijkheid om het vet dat door cellen wordt opgenomen door lichaamscellen te beperken. Daarom zal de hoeveelheid vet die geabsorbeerd wordt tijdens een maaltijd verminderen als je van te voren een appel eet. Appels bevatten ook polyfenolen en vezels die niet kunnen worden verteerd.  Ze zorgen voor een evenwicht in de microbiële omgeving in het lichaam, waardoor je langer een vol gevoel hebt en het risico op obesitas afneemt.

  1. Watermeloen

Watermeloen vermindert het vasthouden van vocht, constipatie, huidaandoeningen en het bevordert gewichtsverlies. De vrucht bevat veel water en geeft je een vol gevoel, terwijl het van nature weinig calorieën bevat. Als je watermeloen ten minste eenmaal per dag eet, verlaagt dit de opstapeling van vet, verhoogt het de opname van gezonde vetten en vermindert dit het optreden van spierpijn. Watermeloen is heerlijk om te eten op een warme zomerse dag.

  1. Peren

Peren bevatten een hoog gehalte aan vezels om constipatie te voorkomen en houden je eetlust onder controle. Door ervoor te zorgen dat je spijsvertering optimaal functioneert, kunnen afvalstoffen in je lichaam efficiënt worden opgeruimd. Peren bevorderen dus de spijsvertering. Daarnaast zijn ze heerlijk zoet van smaak en bevatten ze niet zoveel calorieën.

  1. Perziken

    perziken

Deze vruchten hebben een functie bij het reinigen van de darmen. Perziken bevatten ‘fenol’, een verbinding die de ophoping van buikvet voorkomt. Perziken zijn een echt zomerfruit en kun je zowel in de gewone als in de wilde variant kopen. Eet hem op als je de huid er gemakkelijk van af kunt halen.

Vind hier de beste fruitsoorten om mee af te vallen deel 2

WIL JE MEER DAN EEN PAAR KILO VERLIEZEN IN KORTE TIJD?

Als je graag meer dan 2 kilo wil afvallen, lukt dat niet door alleen fruit te eten.  Je zult er een andere methode naast moeten volgen om blijvend meer gewicht te verliezen. Een goede methode is de Afslank Recepten Bijbel.

De Afslankrecepten Bijbel van Oscar Helm biedt meer dan 100 gezonde recepten om tot wel 8 kilo per maand aan gewicht te verliezen. Voordeel hiervan is dat je geen honger hoeft te leiden en dat de verloren kilo’s niet meer terugkomen. Ook is het dieet gevarieerd en kom je geen voedingsstoffen tekort. Hierdoor kun je snel en blijvend gewicht verliezen.

afslankreceptenbijbel

Ontdek hier hoe ook jij tot wel 8 kilo per maand kunt verliezen met de Afslankrecepten Bijbel!

1 gedachte over “Top 15 beste fruitsoorten als je snel wilt afvallen deel 1”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *