Uitgebreide Recensie Vitadis

recensie vitadis
Vitadis is onlangs uitgeroepen tot het beste dieet van 2013. Vitadis heeft razendsnel de afslankmarkt veroverd. Hoe kan een dieet zo snel populair zijn geworden en kloppen de beweringen die gedaan worden over dit dieet eigenlijk wel? Omdat ik zelf geen 10 kilo hoefde af te vallen, heb ik iemand anders gevraagd of ze dit wilde proberen. Uiteindelijk heb ik mijn tante Cora bereidt gevonden om Vitadis Startpakket Fase 1 en Startpakket Fase 2 te testen.

Review door Cora

Duur van de test; 20 dagen

Eindconclusie; zeer positief

Wat is het Vitadis Slanker Leven Plan

Omdat we voor een groot gewichtsverlies gaan beginnen we met Startpakket Fase 1, mocht dit bevallen dan gaan we door met Startpakket Fase 2.

Het Vitadis Slanker Leven Plan beloofd de volgende voordelen;

  • Makkelijk vol te houden
  • Geen jojo effect
  • 3 tot 6 kilo gewichtsverlies per week
  • Verantwoord en gezond gewichtsverlies
  • Goede coaching
  • Online te volgen dieet

Vitadis is een eiwitdieet, dat betekent dat de voedingsmiddelen weinig koolhydraten bevatten. Hierdoor krijg je meer eiwitten binnen. Eiwitten zijn de belangrijkste bouwstenen van ons lichaam. Een ander voordeel van eiwitten is, dat de vertering ervan al in de maag start, maaltijden met veel eiwitten erin blijven daardoor langer in de maag, waardoor je langer een verzadigd gevoel zult hebben. Mede hierdoor zijn de diëten die het best werken zijn vaak eiwitdiëten.

Begin van de recensie Vitadis; Het bestelproces

We gaan Vitadis bestellen. We hadden besloten te gaan voor Startpakket Fase 1, dus dat we doen we ook. Als je het pakket hebt aangekocht, kom je terecht op een pagina met een registratieformulier. Het invullen hiervan duurt nog geen minuut. Direct daarna krijg je toegang tot je eigen account.

Wat kun je allemaal doen met je eigen account?

Om te beginnen kun je natuurlijk bijhouden hoeveel je bent afgevallen, maar ook je metingen en eetmomenten kun je erin bijhouden. Daarnaast heb je de mogelijkheid eventuele sportmomenten (niet nodig bij dit dieet) erin te zetten en notities te maken.

Verder kun je in het menu al je gedownloade producten vinden, waaronder het ebook Slanker Leven, Vitadis recepten, informatie over Vitadis zelf en eventuele sportoefeningen vinden.

Wat ook niet onbelangrijk is, zijn de instructies om de Vitadis App te downloaden. Hierin vind je alle recepten en bereidingswijzen die je nodig hebt tijdens Vitadis Slanker Leven. Ook kun je met deze app je voortgang bijhouden.

Als laatst is er nog en chatfunctie, waarmee je direct contact op kunt nemen met je coach.

Intussen is de eerste mail binnen gekomen; ,,Dag Cora, we hebben je bestelling in goede orde ontvangen en zullen over 3 dagen beginnen met het dieet. Het pakket is nu onderweg. Elke ochtend stuur ik je tips over de dag die komen gaat en de bereiding van de gerechten. Mocht je voor de aanvang van het dieet nog vragen hebben, dan kun je gerust contact met me opnemen.”

Het pakket arriveert

Tante Cora is thuis, ik weet dat ze het pakket krijgt. ’s Avonds belt ze me op, het startpakket zat in een witte doos. Ze heeft de inhoud van de doos gecontroleerd en alles is compleet. Verder vertelt ze dat ze moet wachten tot de volgende dag met de start van het dieet.

Het assortiment van Startpakket Fase 1

Tante Cora is erg te spreken over de grote verscheidenheid in producten. Ze noemt de variatie een enorm pluspunt. Dit is geen saai dieet. Naast shakes en repen, kan er gekozen worden voor koekjes, brownies, chips, soepen, pannenkoeken en nog een aantal leuke producten.

assortiment van Vitadis

De start van het Vitadis dieet

Tante Cora gaat het dieet alleen volgen. Haar man doet niet mee. Dit is best lastig. Vitadis biedt recepten aan voor het avondeten. Op deze manier zal haar man niet doorhebben dat ie eigenlijk heel gezond eet.

Aan het eind van de eerste 2 dagen bel ik haar weer op. Ze heeft totaal geen moeite gehad met het volhouden van het dieet. De producten zijn lekker en hebben geen chemische nasmaak. Ze heeft geen honger gehad en ook haar man heeft niet geklaagd tijdens het avondeten.

Op dag 3 en 4 heeft ze een dipje, maar na een gesprek met de coach is ze weer helemaal into Vitadis en 10 kilo afvallen. Het gaat goed!

Coaching

Elke ochtend krijg je een mailtje van je coach, hierin staat een dagmenu of maaltijdplanner beschreven. Die kun je gewoon overnemen. Natuurlijk mag je ook wat anders, maar het voorgeschreven programma is wel zo gemakkelijk en kost geen extra tijd.

Door de dip op dag 3 en 4 heeft mijn tante veel contact gehad met de coach. Ze is daar erg tevreden over. De begeleiding en online coaching van Vitadis krijgen daarom een dikke voldoende.

Laatste dagen van Vitadis Startpakket Fase 1

De laatste dagen verlopen gemakkelijker dan vooraf gedacht. Er zijn weinig problemen en tante Cora ziet resultaat. 10 dagen na aanvang besluit ze zichzelf te wegen. Het begin van 10 kilo gewichtsverlies is gemaakt. De weegschaal geeft 5,1 kilo gewichtsverlies aan. Dit geeft een enorme motivatieboost, maar er moest 10 kilo af. Nog 4,9 kilo te gaan.

Begin van Vitadis Startpakket Fase 2

Tante Cora bestelt Vitadis Startpakket Fase 2. Ook dit pakket bevat allerlei producten en online coaching. Tante Cora zit echter al zo goed in het dieet, dat ze de coach steeds minder nodig heeft. De recepten zijn duidelijk genoeg en tante Cora geniet van het gewichtsverlies dat ze heeft.

Einde van Vitadis na 20 dagen

We zijn erg benieuwd hoeveel gewicht er nu af is na 2 startpakketten. Het blijkt dat tante Cora in totaal 9,1 kilo is afgevallen. Ze wilde echter 10 kilo halen. 9 kilo in 20 dagen is een heel goed resultaat. De laatste kilo wil ze op eigen houtje doen, maar wel met de recepten van Vitadis. Ik weet zeker dat het gaat lukken!

Conclusie Recensie Vitadis

Tante Cora is echt positief over dit dieet. Ze is maar liefst 9 kilo afgevallen in 20 dagen. Ze heeft geen honger gehad, en haar man heeft niet geklaagd. Ze voelt zich als nieuw, fit en energiek. Een paar weken later is ook de laatste kilo eraf. Ze kan nog heel lang gebruik blijven maken van de recepten van Vitadis.

Alternatief voor Vitadis

Een veel beter alternatief dan Vitadis om snel af te vallen op een gezonde manier, die ook nog eens veel langer resultaat heeft is de Afslank Receptenbijbel. Met dit dieet verlies je snel gewicht, maar de verloren kilo’s blijven ook echt weg. Daarnaast heb je geen last van een constant honger gevoel en hoef je niet wekenlang volgens een patroon te leven, waarbij je 3 dagen niets mag en dan 4 dagen niet precies weet wat te doen.

De Afslankrecepten Bijbel van Oscar Helm biedt meer dan 100 gezonde recepten om tot wel 8 kilo per maand aan gewicht te verliezen. Voordeel hiervan is dat je geen honger hoeft te leiden en dat de verloren kilo’s niet meer terugkomen. Ook is het dieet gevarieerd en kom je geen voedingsstoffen tekort. Hierdoor kun je snel en blijvend gewicht verliezen.

afslankreceptenbijbel

Ontdek hier hoe ook jij tot wel 8 kilo per maand kunt verliezen met de Afslankrecepten Bijbel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *