10 kilo afvallen met behulp van de Paleo Planner

Omdat de meeste mensen gewend zijn suiker te eten en het Paleo Dieet voornamelijk eiwitrijk eten bevat is het een hele omschakeling voor iedereen die met het Paleo Dieet begint. Om je te helpen bij deze aanpassing van levensstijl is er nu de handige Paleo Planner.

Hoe werkt de Paleo Planner

paleo plannerDe Paleo Planner helpt als je boodschappen gaat doen, het zorgt ervoor dat je de juiste ingrediënten pakt bij de gerechten van het Paleo Dieet. De Paleo Planner is er ook in de vorm van een handig app. Deze bevat speciale boodschappenlijstjes en een speciale ledenwebsite met maaltijdplanners. Deze maaltijdplanners worden elke week vernieuwd en bevatten recepten voor ontbijt, lunch en avondeten. Op dit moment zitten er al meer dan 175 recepten in de database, terwijl zich dit wekelijks uitbreidt, waardoor je een enorme keuze hebt. Voor iedereen is er dus altijd wel iets te vinden dat bij je smaak past.

Kun je 10 kilo afvallen met het Paleo Dieet

Er zijn vele mensen die het Paleo Dieet volgen met zeer goede resultaten. Hieronder staan wat ervaringen;

Mitch; Door mijn eetgewoontes te veranderen naar een paleo-manier-van-leven heb ik een ware transformatie gezien bij mezelf. Ik ben niet alleen +10 kilo afgevallen, maar ik ben de gehele tijd in een soort van positieve vibe met veel energie. Nog nooit ben ik zo sterk en snel geweest, en ik heb er nog nooit zo goed uitgezien. Dit alles dank ik aan Paleo.

Henk; Zoals eerder in een mail aangegeven ben ik per 17 juni 2013 100% op Paleo voeding overgegaan. En na twee weken was er al 6 kilo gewicht weg, drie cm borst en drie cm buik weg.

Greet; Ik ben nu, na ruim 3 maanden paleo 15 kilo afgevallen en voel me helemaal top. Wat ik er nog als cadeautje bij heb gekregen. Want m’n grootste succes is toch het indammen van m’n Crohn, want in al die 38 jaar is nog nooit de ontstekingswaarde uit m’n bloed geweest en m’n ontlasting is van een paar keer diarree per dag naar 1 maal vaste ontlasting.

Pascal; Fantastisch deze Paleo Planner! Mitch ik wil je hartelijk danken voor al het werk wat je in je Paleo community stopt. Ik ben een stuk minder onzeker in de supermarkt met jouw applicatie bij de hand. Na een minuutje scrollen door de Paleo recepten heb ik vaak gevonden wat ik wil eten, en door middel van de handige boodschappenlijstjes weet ik wat ik in mijn karretje kan gooien. Nogmaals dank!!

Alternatief voor het Paleo Dieet

Een veel beter alternatief dan het Paleo Dieet om snel af te vallen op een gezonde manier, die ook nog eens veel langer resultaat heeft is de Afslank Receptenbijbel. Met dit dieet verlies je snel gewicht, maar de verloren kilo’s blijven ook echt weg. Daarnaast heb je geen last van een constant honger gevoel en hoef je niet wekenlang volgens een patroon te leven, waarbij je 3 dagen niets mag en dan 4 dagen niet precies weet wat te doen.

De Afslankrecepten Bijbel van Oscar Helm biedt meer dan 100 gezonde recepten om tot wel 8 kilo per maand aan gewicht te verliezen. Voordeel hiervan is dat je geen honger hoeft te leiden en dat de verloren kilo’s niet meer terugkomen. Ook is het dieet gevarieerd en kom je geen voedingsstoffen tekort. Hierdoor kun je snel en blijvend gewicht verliezen.

afslankreceptenbijbel

Ontdek hier hoe ook jij tot wel 8 kilo per maand kunt verliezen met de Afslankrecepten Bijbel!

3 gedachten over “10 kilo afvallen met behulp van de Paleo Planner”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *