CITROENSAPKUUR VOOR SNEL AFVALLEN EN ONTSLAKKEN

AFVALLEN MET CITROENSAPKUUR OF SAPKUUR WERKT ECHT

Buikje kwijt en snel en gezond afvallen is snel mogelijk met een citroensapkuur. Afslanken is zo veel eenvoudiger geworden. Het drinken van citroensap heeft een snel reinigende werking op het lichaam en u helpt om af te vallen. Uw darmen en andere organen worden schoon gemaakt. Uw lichaam wordt ontslakt. Niet voor niets wordt in de natuurgeneeskunde aan citroensap steeds meer een heilzame werking toegedicht. Nog beter zijn de capsules en tabletten. Deze caps zijn beter voor uw tanden, terwijl ze de zelfde heilzame werking hebben als puur sap. Zo valt u dus in korte tijd vele kilo’s gezond af en werkt u aan een slanke buik. Er is zelfs een sportieve sapkuurvakantie waarvoor u zich kunt inschrijven.

MET EEN CITROENSAPKUUR IS HET SNEL AFVALLEN

citroensapkuurHet zuur van de citroen helpt uw eten en vet sneller te verbranden. U kunt het eenvoudig mengen door een salade of doet het een beetje in uw thee. De echte die hards hechten aan een volledige citroensapkuur, waarbij twee eetlepels citroensap in wat water, dat onder meer wordt gemengd met Ahornstroop, gedurende een dag of tien meermalen op een dag worden gedronken. De stroop, vaak aangevuld met supplementen, zorgt voor de nodige mineralen en spoorelementen. Bovendien neemt de stroop de zure smaak weg die zo kenmerkend is voor deze traditionele citroensap kuur.

NIEUW: CITROENSAPKUUR CAPSULES ZIJN OOK VERKRIJGBAAR

Maar het kan ook anders. Inmiddels zijn er citroensapkuur capsules en pillen op de markt die wel de grote voordelen van de citroen in zich hebben, maar niet de nadelen. Deze capsules zijn veel meer geconcentreerd dan het citroensap uit een gewone citroen. Al de stoffen die u nodig hebt om af te vallen en uw lichaam te reinigen, zitten erin. Deze stoffen lossen het overtallige vet versneld op, waardoor u op de bekende vervelende plekken vet kwijt raakt: buik, benen, heupen, uw achterwerk, ze komen allemaal aan de beurt. U verliest zo in snelle tijd uw overgewicht. Het enige wat u moet doen is voor elke maaltijd een capsule innemen tot drie maal een capsule per dag. Zo behaalt u snel resultaat.

BESTELLEN VAN CITROENSAP CAPSULES VIA HET INTERNET

De fabrikant geeft de garantie dat het werkt en op internet zijn vele positieve reacties na te lezen. Het fijne is ook dat deze capsules eenvoudig en snel via het internet zijn te verkrijgen. In de praktijk blijken vele vrouwen van het traditionele citroensap drinken over te zijn gestapt naar de capsules, omdat de zure smaak van de drank en de toevoegingen op een gegeven moment toch wel gaan tegen staan. Bovendien is het zuur slecht voor de tanden. Dit probleem hebt u met de capsules natuurlijk niet.

GEZOND AFVALLEN MET EEN GEZOND DIEET

Bij gezond snel afvallen hoort natuurlijk wel dat er sprake moet zijn van overgewicht en dat u geen problemen moet hebben met uw gezondheid. De kuur leidt tot snel afvallen, en dat is natuurlijk niet verstandig als u geen overgewicht hebt. Bovendien doet u er bij elk dieet en dus ook bij deze kuur goed aan om de gebruiksaanwijzing goed te lezen. Dat weet bijna iedereen wel die vaker kuurt, maar het is toch altijd verstandig om daar nog maar eens op te wijzen.

ONTSLAKKEN EN ONTGIFTEN IS EN GOEDE ZAAK, CITROENZUUR HELPT DAARBIJ

Wie de traditionele kuur toepast drinkt maar liefst 8 tot 10 glazen per dag. Dit leidt tot het ontslakken en ontgiften van het lichaam en kan dus ook gepaard gaan met ontwenningsverschijnselen zoals hoofdpijn en andere klachten. De capsules daarentegen zouden niet deze effecten hebben dan wel in verminderde mate. Wellicht zijn de capsules ook voor u de moeite van het proberen waard.

LEES HIER MEER OVER DE CITROENSAPKUUR OM SNEL 5 TOT 8 KILO MEE AF TE VALLEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *