Crashdieet zonder jojo effect

crashdieet zonder jojo effectWil je graag snel en gezond afvallen? Dan ben je eigenlijk op zoek naar een crashdieet zonder jojo effect. Maar bestaat dit wel? Bestaan er diëten waar je blijvend en snel mee afvalt zonder dat je met het jojo effect te maken krijgt?

Met crash diëten kun je snel en gemakkelijk veel afvallen. Het afvallen zelf is eigenlijk niet zo moeilijk. Het gewicht eraf houden wel. Hoe komt dat nu eigenlijk?

Levensstijl na een crash dieet

Het grote probleem bij de meeste mensen is dat ze niet weten wat en hoeveel ze mogen eten als ze klaar zijn met een dieet. Men vervalt vaak weer in het oude eetpatroon en het gewicht komt snel weer terug, soms zelfs meer dan dat er af is gegaan.

Dit is het beruchte jojo effect. Veroorzaakt door het feit dat de stofwisseling vaak tijdens een dieet op een lager pitje gaat draaien. Bij bepaalde crash diëten krijg je namelijk de verkeerde voedingsstoffen binnen of helemaal geen, waardoor het lichaam uiteindelijk eiwitten gaat afbreken. En laten dat nu net de spieren zijn die zorgen voor een hogere stofwisseling.

Spierweefsel voor een hogere stofwisseling

Spieren verbruiken in rust meer energie dan vetweefsel, laat staan als je aan het sporten bent. Het is dus zonde om dit spierweefsel kwijt te raken doordat je aan het diëten bent. Het spierweefsel dat je hebt moet je koesteren en het is zelfs beter om meer spierweefsel op te bouwen. Hiermee verhoog je je eigen stofwisseling en mag je in principe meer calorieën per dag eten zonder dat je in gewicht aan komt.

Vooral diëten die gericht zijn op snel gewichtsverlies waarbij te weinig eiwitten gegeten worden veroorzaken dit. Gelukkig zijn er tegenwoordig diëten die wel hetzelfde effect hebben als een crash dieet maar die geen jojo effect veroorzaken omdat ze rekening houden met de hoeveelheid eiwitten die gegeten moeten worden.

Crashdieet zonder jojo effect

Een goed dieet dat tot dezelfde resultaten leidt als een crashdieet, zoals snel gewichtsverlies, maar dat wel blijvend is en geen jojo effect met zich mee brengt is het Koolhydraatarm 50 dagen Programma.

Ben je op zoek naar een eiwitdieet dat voor veel gewichtsverlies zorgt? Het Koolhydraatarm 50 Dagen programma is uitgeroepen tot het beste eiwitdieet en heeft al meer dan 30.000 Nederlanders succesvol af laten vallen. Het Koolhydraatarm 50 Dagen programma is een eiwitdieet en zorgt voor zeer snel gewichtsverlies.  Evenwichtig en gevarieerd eten met de juiste mix van eiwitten, gezonde vetten en trage koolhydraten is de enige manier om gezond af te slanken zonder jojo effect.

Voordelen van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

  • Stralende huid en haren
  • Energiek – geen after dinner dip
  • Fit – minder algehele vermoeidheid
  • Rustige darmen en goede stoelgang

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma best gewaardeerd door klanten

Het Koolhydraatarm 50 Dagen programma is zonder meer een goede, en vooral gezonde keuze als je last hebt van overgewicht en daar op een verantwoorde manier iets wilt aan doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *