3 Kilo per week afvallen met een eiwitdieet

eiwitdieet

Snel en gezond afvallen is soms lastiger dan we denken. De sleutel tot succesvol afvallen zit hem in begrijpen wat gezonde voeding is en de motivatie opbrengen om te beginnen aan een dieet. Helaas wordt gewicht verliezen te vaak geassocieerd met een langzame, pijnlijke en confronterende periode.

Als je het eiwitdieet volgt, zal je al snel veranderingen in je lichaam zien. Het wordt door velen ervaren als prettig en zeer effectief. Eiwitten geven je een voldaan gevoel en verhogen je stofwisseling (TEF) omdat je spijsvertering meer energie nodig heeft om eiwitten af te breken.

Om (buik)vet te verbranden, is het belangrijk dat je begrijpt uit welke types voeding je energie kunt halen.

De 3 macronutriënten

Je lichaam kan energie halen uit 3 verschillende bronnen: koolhydraten, eiwitten en vetten. Dit zijn macronutriënten. Balanceer deze 3 macronutriënten en je lichaam keert terug naar een gezonde, sterke en slanke versie.

Koolhydraten zijn niet perse de vijand. Maar de vorm waarop wij vandaag de dag koolhydraten consumeren wel (brood, pasta, rijst, aardappelen, suiker en bijna alle kant-en-klaar producten). Enkelvoudige koolhydraten worden snel verteerd en opgenomen, waardoor je bloedsuikerspiegel stijgt. Een te hoge bloedsuikerspiegel kan schade aanbrengen aan je organen, dus slaat je lichaam de glucose uit het bloed op als vet op alle plaatsen van je lichaam.

Eiwitten zijn te vinden in rund, kip, varken, eieren, vis, zuivel, noten en zaden. Het zijn essentiele bouwstenen van onze cellen en hebben naast jouw vetpercentage invloed op je gemoedstoestand, energie, veroudering en stoelgang.

Vetten zijn te vinden in olie, vis, vlees, volle zuivel producten, noten en zaden. Ook gezonde vetten zijn onmisbaar om af te vallen en gezond te blijven.

De kern van het eiwitdieet is: vervang enkelvoudige koolhydraten door eiwitten, aangevuld met gezonde vetten uit olijfolie, vis, noten, zaden en eieren.

Met welk eiwitdieet val ik effectief en gezond af?

eiwitdieet

Voordat we deze vraag kunnen beantwoorden, is het belangrijk dat je begrijpt dat er een groot verschil is tussen eiwitten van lage en hoge kwaliteit.

Elk lichaam heeft 9 essentiële aminozuren nodig uit voeding omdat we die niet zelf aan kunnen maken. Met deze 9 aminozuren, maakt je lichaam een totaal van 20 aminozuren aan. Hoogwaardige eiwitten hebben een breed assortiment aan aminozuren. Je lichaam krijgt alle benodigde ruwe materialen binnen en kan aan de slag om je gezond en slank te maken.

De bouwstenen van onze cellen zijn eiwitten. Als een cel sterft, wordt er een kopie gemaakt om de code cel te vervangen. De kopie is altijd iets minder “mooi”. Om veroudering tegen te gaan, is het belangrijk dat de kopie zo optimaal mogelijk is. Dat doe je door hoogwaardige eiwitten te eten. Zo zet je een stevige rem op je verouderingsproces en val je ook nog eens tot 3 kilo af per week. In de eerste week mogelijk zelfs meer. Lees in dit artikel waarom.

AFVALLEN MET EEN EIWITDIEET

Ben je op zoek naar een eiwitdieet dat voor veel gewichtsverlies zorgt?

Het Koolhydraatarm 50 Dagen programma is uitgeroepen tot het beste eiwitdieet en heeft al meer dan 30.000 Nederlanders succesvol af laten vallen. Het Koolhydraatarm 50 Dagen programma is een eiwitdieet en zorgt voor zeer snel gewichtsverlies.  Evenwichtig en gevarieerd eten met de juiste mix van eiwitten, gezonde vetten en trage koolhydraten is de enige manier om gezond af te slanken zonder jojo effect.

Voordelen van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

  • Stralende huid en haren
  • Energiek – geen after dinner dip
  • Fit – minder algehele vermoeidheid
  • Rustige darmen en goede stoelgang

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma best gewaardeerd door klanten

Het Koolhydraatarm 50 Dagen programma is zonder meer een goede, en vooral gezonde keuze als je last hebt van overgewicht en daar op een verantwoorde manier iets wilt aan doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *