Het 2 dagen dieet

2 dagen dieet
Het 2 dagen dieet!

Het nieuwste en misschien ook wel kortste dieet dat er is; het 2 dagen dieet. Zal het niet heerlijk zijn binnen 2 dagen overtollig gewicht kwijt te raken of te voorkomen dat er ongemerkt kilootjes bijkomen?

Hoe werkt het twee dagen dieet en wat mag je tijdens deze dagen eten? Lees hier alles over het 2 dagen dieet.

Hoe werkt het 2 dagen dieet

Tijdens het 2 dagen dieet, moet je je twee dagen houden aan een low-carb dieet, dat wil zeggen het eten van weinig suiker. Suikers kunnen een gevoel van honger oproepen en zijn daarom beperkt tijdens dit dieet.

De andere 5 dagen mag je gewoon eten, niet overdreven veel, maar je hoeft jezelf niets te ontzeggen. De kans dat je op deze manier veel gewicht verliest is groter dan wanneer je voortdurende calorieën telt. Ook kun je het mentaal beter volhouden als je 2 dagen achter elkaar lijnt en dan 5 dagen niet.

Wat mag je eten tijdens het 2 dagen dieet

Gedurende de 2 dagen van het dieet eet je eiwitrijke voedingsmiddelen, gezonde vetten en magere zuivelproducten zoals magere yoghurt. De eiwitten zorgen voor een verzadigd gevoel.

Daarnaast mag je maximaal 50 gram koolhydraten (suikers), daarom zijn sommigen groenten en fruit wel toegestaan tijdens deze 2 dagen.

In het boek dat bij het dieet hoort staan tabellen waarin precies staat hoeveel je mag eten van elk type voedsel.

Het 2 dagen dieet, 5 dagen normaal eten, 2 dagen op dieet

In het boek dat bij het 2 dagen dieet hoort, staat een eenvoudige en duidelijke handleiding, maaltijden en meer dan 100 recepten voor de dieetdagen en de niet-dieetdagen. Daarnaast bevat het boek informatie over de effecten van het dieet op je gezondheid.

Bestel het 2 dagen dieetboek hier, om het twee dagen dieet succesvol te laten slagen.

1 gedachte over “Het 2 dagen dieet”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *