Kayla Itsines 28 dagen Bikini Body Guide

Ik ben fan van Kayla Itsines en haar Bikini Body Guide. Het is een heel goed programma om snel mee in shape te komen. Om de dag 28 minuten trainen en de andere dagen een rustige training. In het artikel hier kun je er meer over lezen.

Wat is er nieuw

bikini body guideHet Bikini Body Guide programma is niet nieuw. Echter het boek waarin een 28 daags programma staat om gezond te eten wat je kunt combineren met de trainingen is wel nieuw. En dat is wat mij enthousiast maakt. Het sporten alleen gaat wel, maar wat je nu wel en niet eten om zo snel mogelijk je doel te bereiken en je toch fit te blijven voelen? Het boek 28 dagen Bikini Body Guide kan je hierbij helpen.

28 dagen Bikini Body Guide

Het boek bevat een basisprogramma met work-outs van 28-minuten (niet zo veel als het gehele programma), maar dat is ook niet het doel van dit boek. Het belangrijkst zijn de praktische maaltijdplanners en de 200 recepten. Voordeel is dat deze recepten geen moeilijke ingrediënten bevatten en dat ze ook niet heel moeilijk zijn om te maken.

Daarnaast ziet het boek er gewoon heel goed uit en is het leuk om er doorheen te bladeren.

Ervaringen van anderen;

“Een super interessant boek met leuke recepten en goede trainingen”

“Leuke recepten maar met veel verschillende ingrediënten waardoor de maaltijden best prijzig kunnen worden. Wel allemaal erg lekker. Kreeg op den duur veel meer energie en voelde me echt gezonder.”

“Ik was al een tijdje op zoek naar een goede manier om een paar kilo kwijt te raken en wat fitter te worden zonder de sportschool. Het workout schema en de oefeningen zijn voor mij een goede houvast hiervoor. Ik volg niet alle recepten zoals ze in het boek staan maar gebruik ze wel als inspiratie voor gezonde en lekkere maaltijden.”

Ben je geïnteresseerd in het boek 28 dagen Bikini Body Guide?

Bestel hem hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *