Power Foods bij de Weight Watchers

Afvallen met behulp van de Weight Watchers blijkt al jaren succesvol te zijn. Vele mensen zijn gewicht verloren en hebben hun streefgewicht kunnen behouden. De methode die werkt met Pro Points, ofwel puntentellen per voedingsmiddel werkt uitstekend en zorgt dat mensen die willen afvallen geen calorieën hoeven te tellen.

Weight Watchers introduceert nu afvallen met Power Foods. Wat zijn Power Foods en hoe kun je ermee afvallen binnen het Weight Watchers systeem?

Wat zijn Power Foods

Power Foods hebben een verzadigend effect, je bent voldaan na de maaltijd en hebt minder trek in tussendoortjes. Je zult geen honger ervaren. Hierdoor kun je met Power Foods blijvend en succesvol afvallen.

Van Weight Watchers krijg je een lijst met daarin alle Power Foods opgenomen, waaruit je kunt kiezen bij het ontbijt, lunch en avondeten. Ook de tussendoortjes komen van de Power Foods lijst.

De lijst met Power Foods kun je krijgen als app op je telefoon of via de computer benaderen.

Power Foods

Hoe kun je afvallen met behulp van Power Foods

Doordat de voedingsmiddelen uit de Power Foods lijst een verzadigend effect hebben zul je minder trek hebben in tussendoortjes. Hierdoor zul je gemakkelijk je doel bereiken. Je zult een vliegende start hebben en binnen 2 weken flink wat gewicht verliezen.

Om dit te bereiken kun je van de Weight Watchers recepten krijgen voor maaltijden die bestaan uit Power Foods, maar als je het leuk vind kun je ook zelf maaltijden samenstellen met behulp van de lijst. Een voorbeeld voor een lunchrecept met power Foods is een pastasalade met ham of een roerei.

Power Foods zijn geschikt voor iedereen om te eten. Het maakt dus niet uit of je single bent of een heel gezin hebt. Iedereen kan profiteren van de gezonde lekkere maaltijden, of je nu wel of niet wilt afvallen.

Krijg je ondersteuning tijdens het afvallen

Die keus is aan jezelf. Wil je graag ondersteuning dan kun je je aanmelden voor een cursus en je laten wegen. Je hebt dan een echte stok achter de deur en krijgt felicitaties en awards als je resultaat bereikt hebt. Wil je dit liever niet, dan kun je het Weight Watchers programma online volgen. Je kunt altijd de website van de Weight Watchers bezoeken voor extra ondersteuning en tips om het afvallen vol te houden, wanneer je last hebt van een motivatiedip.

Voordelen van afvallen met Power Foods van de Weight Watchers

  • Je zult snel resultaat bereiken
  • Je hoeft geen calorieën te tellen
  • Je kunt lekker eten en toch afvallen
  • Je krijgt motivatie en ondersteuning van de Weight Watchers Community

[ip-shortcode type=”button” url=”http://kliks.affiliate4you.nl/11670/6062/?linkinfo=” style=”blue” size=”verylarge” radius=”20″ color=”#fcfcfc” icon=”long-arrow-right” iconpos=”before” target=”self”]Meld je nu gratis aan en bespaar 29,95! [/ip-shortcode]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *