Het Skinny Bitch Dieet

Skinny Bitch
Het Skinny Bitch Dieetboek!

Dit dieet is alweer wat veroudert, maar aan de andere kant is het nog steeds actueel. De Skinny Bitch methode is een levensstijl die momenteel erg gepropageerd wordt. Het Skinny Bitch dieet werd met name een hit toen Victoria Beckham ermee gezien werd. Vele vrouwen wilden graag ook haar figuur en gingen de Skinny Bitch methode volgen. Wat houdt het Skinny Bitch Dieet precies in?

Wat is het Skinny Bitch Dieet

Door deze dieet methode aan te houden zou je zo dun worden en een mooi figuur krijgen, dat andere vrouwen spontaan een hekel aan je zouden krijgen. Het Skinny Bitch Dieet boek is geschreven door Rory Freedman en Kim Bournalin, ex-agente en ex-model, die op een humoristische scherpe wijze het dieet beschrijven. Het dieet is eigenlijk een veganistische levenswijze waarbij een aantal producten zijn uitgesloten.

Wat mag je niet eten tijdens het Skinny Bitch Dieet

Tijdens het dieet of je nieuwe levenswijze mag je geen dierlijke producten. Hieronder valt al het vlees en vis, zowel voor bij het avondeten als broodbeleg. Ook is zuivel uit den boze, denk daarbij aan producten als melk, kaas en eieren. Volgens de auteurs van het boek verlies je heel snel gewicht als je al je zuivel laat staan.

Ook mag je geen frisdrank meer drinken. Vaak zijn dit ook echte caloriebommen en bevatten ze veel suiker. Ruil je dit in voor thee, dan mis je meteen zoveel calorieën dat je ook snel gewicht zult verliezen. Ook light frisdranken mogen niet genuttigd worden, omdat het boek zeker geen fan is van suikervervangers als aspartaam.

Wat mag je wel eten tijdens het Skinny Bitch Dieet

De voor de hand liggen producten als groenten fruit mag je wel eten, maar het liefst biologisch. Daarnaast mag je sojaproducten en volkoren producten. Alles wat natuurlijke suikers bevat is toegestaan, dus ook koekjes die op een speciale wijze gemaakt zijn. Die kun je zelf maken of bij de natuurwinkel kopen.

Voordelen van het Skinny Bitch Dieet

  • Snel gewichtsverlies, zeker als je veel zuivel en vlees at
  • Verbeterde gezondheid, met name goed effect op de bloedvaten en het cholesterolgehalte
  • Mooiere huid
  • Minder last van acne
  • Je voelt je fitter en energieker

Nadelen van het Skinny Bitch Dieet

  • Moeilijk vol te houden
  • Duur, omdat je veel groenten en fruit nodig hebt en daarnaast producten uit de reformwinkel
  • Kans op jojo-effect
  • Lastig als je uit eten gaat of met vrienden gaat eten

Vind hier het Skinny Bitch Dieetboek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *