Zomerslank met Sonja

Mensen zijn vaak negatief over Sonja Bakker als het op afvallen komt. Dat vind ik niet terecht. Ik heb zelf een aantal boeken van haar en er staan altijd verrassende recepten in, lekker, niet te moeilijk om te maken en gezond. Voor de zomer is het leuk om het boek Zomerslank met Sonja te lezen en te volgen. Er staan zomerse recepten in die goed passen bij wat warmer weer en toch gezond zijn.

Sonjabakkermaatjes

zomerslank met sonjaWat ook zeker is, is dat je afvalt met Sonja Bakker, welk boek je ook kiest. Ik volg nu al een tijdje Sonjabakkermaatjes op facebook en zie dat er mensen succesvol afvallen met deze methode. Je volgt een boek voor 8 weken (de meeste boeken zijn geschreven met 8 weekmenu’s) erin en aan het eind van de rit zijn de meeste mensen toch veel afgevallen, variërend van 5 tot 10 kilo, mits je je aan de schema’s gehouden hebt.

Wat leuk is aan Sonjabakkermaatjes is dat je ervaringen leest van anderen, maar ook recepten iets kunt aanpassen nar eigen smaak, vragen kunt stellen aan andere leden en je kunt het ook laten weten als het even niet zo lekker gaat. Natuurlijk is er ook het weegmoment, maar je kunt ook gewoon meelezen en om tips vragen.

Ik zou daarom iedereen die gaat afvallen met Sonja Bakker van harte aanbevelen lid te worden van deze groep.

Zomerslank met Sonja

Het boek Zomerslank met Sonja is geen nieuw boek. Het is al een tijdje op de markt, maar ik wilde het toch weer onder de aandacht brengen. Wil je een paar kilo kwijt voor de zomer? Dan is dit boek zeker geschikt.

Het boek bevat onder andere nieuwe weekmenu’s en 25 recepten. Uit de vele reacties die Sonja Bakker dagelijks ontvangt, kwam de wens naar voren voor een speciale uitgave die gericht is op de zomer waarin veel mensen hun gewicht in betrekkelijk korte tijd willen verminderen. Voor deze uitgave zijn speciale weekmenu’s en recepten voor zomergerechten samengesteld, die iedereen snel vakantiefit kan maken. Daarnaast staan er in dit boek ook weer succesverhalen uit de praktijk, wat erg motiverend werkt.

Ervaringen met Zomerslank met Sonja

“Dit boek heeft mij geholpen om 5 kg kwijt te raken. Het is een makkelijk en goed te volgen dieet dat ook nog effectief is. Deze ervaring heb ik met meerdere boeken van Sonja Bakker. Ook na het dieet is het makkelijk om op gewicht te blijven omdat je leert je eetpatroon aan te passen.”

“Ben nu 2 weken met sonja zomerslank begonnen en bevalt mij tot nu prima. Je mag nog lekkerder eten dan in de andere boeken en je valt nog af ook:) echt een aanrader als je de vakantie kilootjes eraf wilt of nog even wat kilootjes eraf wilt omdat dat toch mooier in je bikini staat.”

“Mijn vriend en ik wilde een paar kilootjes kwijt en dat is gelukt met dit boek. In het begin is wel moeilijk om vol te houden. Nadeel is dat ze producten adviseert die je allemaal nieuw moet aanschaffen (halvajam e.d.). Het effectieve van dit dieet is vooral portie grootte en gezonde tussendoortjes (geen hogere wiskunde dus).”

Ben jij overtuigd?

[ip-shortcode type=”button” url=”https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=20196&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fzomerslank-met-sonja%2F1001004005044353%2F&name=zomerslank&subid=zomerslank” style=”green” size=”verylarge” radius=”0″ color=”#ffffff” icon=”none” iconpos=”before” target=”blank”]Bestel het boek direct hier[/ip-shortcode]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *