Angela Groothuizen valt 10 kilo af met Weight Watchers

angela groothuizen
Angela Groothuizen valt af met Weight Watchers!

Weight Watchers is een succesvol programma om mee af te vallen. Doordat je een puntensysteem hebt, waarbij elk voedingsmiddel zijn eigen aantal punten heeft en een coach (online of een echt persoon) bereik je goede resultaten. Zo ook Angela Groothuizen. Op televisie zag zij er vond ze zelf te dik uit  en ze was ook daadwerkelijk te zwaar. Zij viel 10 kilo af in een jaar tijd en is sindsdien al een jaar stabiel.

Hoe is het Angela Groothuizen bevallen bij de Weight Watchers

Angela geeft toe dat afvallen niet altijd gemakkelijk is, anders zou iedereen slank zijn. De start van een dieet gaat meestal goed, je bent gemotiveerd en enthousiast, maar probeer dat maar eens vol te houden. Je hebt overdag allerlei verleidingen, zoals een partner die wel een zak chips eet of recepties en feestjes van je werk. Je stopt met gemak weer even wat nootjes in de mond. Ook het hebben van stress kan het laten slagen van een afvalpoging doen mislukken. Uiteindelijk is het Angela gelukt een gezonde leefstijl een tweede natuur te laten geworden.
728x90

Tips en Trucs

Naar aanleiding van het afvallen met de Weight Watchers heeft Angela Groothuizen een boek geschreven met daarin allerlei tips en trucs die ondersteunen bij het afvallen. Ze is daarvan uitgegaan van 10 veel voorkomende problemen tijdens het afvallen die kunnen zorgen dat je motivatie als sneeuw voor de zon verdwijnt. Zo heb je een hoofdstuk met als thema; Ik ben ziek en heb behoefte aan comfortfood, of Help, ik heb een kater. Ik heb stress en geen zin in een gezonde snack. Bij elke hoofdstuk krijg je twee makkelijke en gezonde recepten, die makkelijk en snel klaar te maken zijn.

Het boek Altijd en Overal kun je hier bestellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *