Slimmer Slank met Sonja

Sonja Bakker heeft weer een nieuw boek geschreven.  Ditmaal heet het Slimmer Slank met Sonja. Ik vind het leuk dat Sonja toch steeds weer met nieuwe boeken verschijnt en er steeds een thema aan weet te koppelen.  Dit keer is het slimmer slank, wat niet alleen staat voor afslanken maar ook voor afslanken op een manier die goed is voor de portemonnee.

slimmer slank
Slimmer Slank met Sonja

Hoe ziet het nieuwe boek van Sonja eruit

Het boek is op dezelfde manier opgebouwd zoals we dat kennen. Er zijn 8 weekmenu’s met heerlijke, gezonde en vooral budgetrecepten. Heel goed voor je portemonnee! Boordevol creatieve weekmenu’s, recepten en talrijke afvaltips. Acht weken lang gezond leven met lekkere recepten en een goed resultaat.

Andere voordelen van Slimmer Slank met Sonja

Het boek zorgt ook nog eens elke maand voor een besparing van tientallen euro’s. Veel mensen weten niet wat ze moeten doen met restjes eten. Vaak worden de restjes in de vuilnisbak gegooid, wat natuurlijk zonde is (ook van het geld). In dit boek krijg je originele ideeën waardoor je de “kliekjes’ promoveert tot smaakvolle maaltijden. En je portemonnee wordt er ook blij van!

Ervaring met Slimmer Slank

  • Op eerste oog ziet het boek er leuk uit. App die wordt aangegeven in boek met code is niet te vinden in app-store. Veel foto’s van Sonja, maar ook van nieuwe liefde en zoontje. Maakt het voel persoonlijk maar hoeft voor mij niet. Menu’s zijn niet vernieuwend en budget slank? Bakje aardbeien in de winter? Die zijn niet te betalen nu. Lidl wordt aangeprezen in het boek. Veel geraffineerde koolhydraten op een dag, lunch is vaak weinig 3 rijstwafels? Aantal calorieën per dag zijn weinig. Als je zelf nog wat bij eet of als vrouw mannenversie volgt is het en aardig leidraad om af te vallen. En ja eierkoek is er ook weer.
  • Kopen als je wilt afvallen.

Bestel het boek direct hier en start met gezond afvallen

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *