Top 15 beste fruitsoorten als je snel wilt afvallen deel 3

Afvallen met de lekkerste fruitsoorten! Is dat mogelijk? Ja zeker, lees hier meer over de beste fruitsoorten deel 3 om snel af te vallen.

  1. Cantaloupe

Cantaloupe is een vrucht die boordevol vitamine A, C en B zit. Vitamine A is essentieel voor gezonde ogen terwijl vitamine C helpt je lichaam te beschermen tegen vrije radicalen door witte bloedcellen te stimuleren om infecties snel te bestrijden. De vrucht heeft ook een hoog vezelgehalte. Alle voedingsstoffen in deze vrucht staan garant voor een gezond lichaam.

Het hebben van een gezond lichaam betekent het juiste mechanisme voor een efficiënt koolhydraat metabolisme, waardoor je vet verbrandt in plaats van dat het opgeslagen wordt.

Vooral in de zomer is het heerlijk om een meloentje te eten, kies dan eens voor de cantaloupe!

  1. Papaja’s

    papaja beste fruitsoorten deel 3

Papaja’s zitten vol met het enzym papaïne, dat de spijsvertering bevordert en het voorkomt  maagzweren. Papaja’s zijn ook rijk aan vitamine A en C. Het opnemen van papaja’s in je voeding resulteert in een efficiënte en snelle vertering van voedsel, zodat er geen suiker in het lichaam wordt opslagen.

Papaja’s zijn niet gemakkelijk te verkrijgen in de supermarkt, maar de groenteboer heeft ze vaak wel.

  1. Bramen

Bramen zitten vol vezels en vitamine C. Het hoge vezelgehalte in deze vrucht betekent dat je lichaam meer energie nodig heeft om het te verteren. Bramen werken ook goed als tussendoortje als je trek hebt in iets zoets, daarmee verminder je de kans op het eten van ongezonde snacks later op de dag.

  1. Bosbessen

bosbessen

Bosbessen zijn een soort superfood. Ze zitten vol met fytonutriënten, zijn zoet van smaak en bevatten weinig calorieën. Het eten van bosbessen helpt niet alleen bij gewichtsverlies, maar ook om vrije radicalen die kanker veroorzaken te elimineren. Verder blijkt dat bosbessen vetcellen bestrijden wat kan resulteren in extra gewichtsverlies.

  1. Sinaasappels

Sinaasappels zitten vol met vitamine C, wat ervoor zorgt dat je minder gevoelig bent voor infecties en verkoudheden. Omdat sinaasappels een grote bron van water, vitaminen en vezels zijn, zorgen ze ervoor dat je huid er langer jong uit blijft zien. Terwijl je daarnaast overtollig gewicht verliest. Pers sinaasappels liever niet uit, maar eet ze in hun geheel. Als je ze perst verlies je de vezels en krijg je in verhouding meer suiker binnen omdat je er meer nodig hebt om een glas te vullen.

Vind hier de beste fruitsoorten als je snel wilt afvallen deel 1

2 gedachten over “Top 15 beste fruitsoorten als je snel wilt afvallen deel 3”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *