Direct beginnen met afvallen

Waarom een ​​verandering van levensstijl belangrijker is dan een dieet als je wilt afvallen.

Na vele jaren proberen af ​​te vallen, af te slanken, strakker te worden – het gebeurde plotseling – 10 kilo afvallenbegonnen mijn kleren te passen zoals ik altijd al had gewild. Wat me verbaasde was hoe moeiteloos het was, maar terugkijkend besefte ik dat ik een paar kleine maar betekenisvolle veranderingen had aangebracht in hoe ik leefde.

Het geheim? Lief zijn voor mezelf. Dit zijn de gewoonten die mijn leven in één klap veranderden.

Verminder de suikerinname stapsgewijs

Mijn suikerinname is niet in steen gebeiteld. Ik neem een ​​theelepel bruine suiker in mijn koffie. Soms ruil ik het in voor zoetstof. Als je van drie theelepels suiker of zoetstof in je koffie houdt, probeer het dan terug te brengen tot twee en daarna om de dag een. Ruil af en toe een suikerhoudende drank in voor water.

Beloon jezelf

De truc is om een ​​beloning te bundelen in elk saai ding dat je moet doen. Gymsessie + sauna. Gezonde maaltijd + gezondheidsreep. Loop + geweldige Spotify-afspeellijst. Hoe meer je gezondheid associeert met plezier, hoe gemakkelijker het is om het als een levenslange gewoonte aan te nemen.

Voed je spieren

Spieren hebben eiwitten nodig, punt uit. Als je probeert om strakker te worden en er fitter uit te zien, begin dan met het veranderen van je verhoudingen. Probeer de volgende keer dat u een maaltijd bereidt, het eiwit met een derde te verhogen en koolhydraten met een derde te verminderen. Dit zou moeten betekenen dat u zich op dezelfde manier vol voelt terwijl u invloed heeft op wat uw lichaam als brandstof binnenkrijgt. Nog steeds hongerig? Verhoog uw groente-inname. Drink een glas water. En eet bananen. Veel bananen.

Vroeger was ik erg streng over mijn sportschoolbezoek. Maar dat leidde alleen maar tot een burn-out.

Train wanneer je kunt

Met de nadruk op “kan”. Vroeger was ik erg streng over mijn sportschoolbezoek. Maar dat leidde alleen maar tot een burn-out. Toen begon ik wat meer gemakzuchtig te zijn over de hele zaak. Doe het wanneer je kunt. Zorg dat je sporttas altijd in de auto ligt. Op weg naar huis na een koffiedate? Kom 45 minuten naar de sportschool. Heb je geen Netflix-serie meer om naar te kijken? Ruil het uit voor een uur en leer die HIIT-routine die je op Instagram hebt gevonden. Geen zin om 10 minuten te rijden naar de buurtgym? Daar is een app voor thuistraining voor – letterlijk tientallen.

Wandeling

Maak minstens één keer per dag een wandeling van tien minuten.

Probeer na 21.00 uur niet meer te eten

Dit betekent niet dat je maaltijden moet overslaan. Alleen dat je ze allemaal voor 21.00 uur moet eten. Dit geeft je lichaam een ​​voldoende grote pauze van de spijsvertering, zodat het zich kan concentreren op herstellen en rusten.

Slapen

Probeer ten slotte zoveel mogelijk te slapen. Als je bijvoorbeeld zeven uur slaap nodig hebt, maak dat dan tot een minimum. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Door het bovenstaande consequent te doen, voel ik me lichter, heb ik mijn humeur verbeterd en mijn uithoudingsvermogen vergroot, en het zal hetzelfde voor jou doen.

WIL JE MEER DAN 3 KILO VERLIEZEN IN KORTE TIJD EN GEEN LAST HEBBEN VAN EEN WEE GEVOEL?

Als je graag meer dan 3 kilo wil afvallen, zul je er een andere methode naast moeten volgen om blijvend gewicht te verliezen. Een goede methode is de Afslank Recepten Bijbel.

De Afslankrecepten Bijbel van Oscar Helm biedt meer dan 100 gezonde recepten om tot wel 8 kilo per maand aan gewicht te verliezen. Voordeel hiervan is dat je geen honger hoeft te leiden en dat de verloren kilo’s niet meer terugkomen. Ook is het dieet gevarieerd en kom je geen voedingsstoffen tekort. Hierdoor kun je snel en blijvend gewicht verliezen.

afslankreceptenbijbel

Ontdek hier hoe ook jij tot wel 8 kilo per maand kunt verliezen met de Afslankrecepten Bijbel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *