Crash Dieet Celebrities

Hoe doen celebrities het? Ze blijven zonder moeite dun en zien er fantastisch uit in een bikini of avondjurk. In realiteit worstelen ook beroemdheden met hun gewicht en het in vorm blijven. Anders zou je er niet zoveel over horen en zien in de media.

Nu kun je natuurlijk zeggen dat ze dun en mooi blijven doordat celebrities toegang hebben tot personal trainers en koks, die speciale voeding voor ze maken. Dit maakt het inderdaad makkelijker, maar ook voor de gewone mens is dit haalbaar, ware het niet dat je ervoor naar de sportschool gaat en zelf gezond kookt. Het grootste verschil is waarschijnlijk dat het voor een celebrity een must is om er goed uit te zien, hun carrière en inkomen hangt ervan af. Daarvoor is de motivatie voor hen een stuk hoger om op gewicht te blijven of op te komen.

Welke methodes gebruiken celebrities om af te vallen

  • Weight Watchers. Weight Watchers wordt gevolgd door Jessica Simpson, Jennifer Hudson, Jenny McCarthy en Sarah Ferguson. Weight Watchers is een succesvol programma om gezond mee af te vallen. Lees hier meer over de Weight Watchers.
  • Atkins Dieet. Gevolgd door Jennifer Aniston, Catherine Zeta Jones en Bill Clinton. Het niet eten van koolhydraten, waardoor je vetrijke en eiwitrijke producten mag eten, zorgt voor een snel gewichtsverlies. Je hoeft geen calorieën te tellen, alleen maar te zorgen dat je geen suikers binnen krijgt.
  • Citroensapkuur. Gevolgd door Jennifer Lopez, Beyonce, Naomi Campbell en Demi Moore. Dit dieet volg je gedurende 10 dagen en zorgt voor een grote schoonmaak van het lichaam. Lees hier meer over de citroensapkuur.
  • Clean eating. Het eten van verse producten, zonder toevoegingen is eigenlijk een verandering van levensstijl. Sterren als Angelina Jolie, Halle Berrie, en Nicole Kidman eten op deze manier en zien er stuk voor stuk prachtig uit. Vind hier meer info over clean eating.

Crash dieet celebrities tips

Wil je zelf graag afvallen en eruit zien als de celebrities?

Probeer dan eens onderstaande tips en trucs.

  • Koop een spijkerbroek of bikini in de gewenste maat en pas deze om de zoveel tijd. Hij zal steeds beter gaan zitten.
  • Plak een foto van je favoriete celebrity op de koelkast. Iedere keer dat je iets wilt eten zie je het lichaam wat je graag wilt en weerhoudt je om iets te snacken.
  • Beloon jezelf als je een doel hebt bereikt, koop bijvoorbeeld een geurtje van je favoriete celebrity of een nieuwe outfit. Ook kun je eens een concert bezoeken, als Beyonce bijvoorbeeld je favoriet is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *